Miért ennyire értéktelen hulladék a forint?
Nem kell nagyon messzire menni, ugyanazért a munkáért 4x annyi elkölthető pénzt kapsz.
És ez még nagyon messze van a hanyatló nyugattól.
Az orbán hívők miért nem érzékelik a valóságot?
Magyarországra szinte mindent importálnak. Nem tudom milyen exportról beszél az 1ik válaszoló.
Ha itt legyártanak egy bmw-t az nem export, nem az orbán csinálta, ő csak az olcsó munkaerőt adta.
Azt kiviszik nyugatra aztàn eladják 20x áron.
De sok olyan dolog van ami forintba átszámolva itthon 500ft forint, picit arrébb meg 100ft, + a fizetés is 4x annyi. Szóval mit ér a forint? Semmit.
Pontosan.
Csak én már nem akartam ezen is vitatkozni.
#27. Legalább a Googlebe ütnéd be, mielőtt sületlenségeket írsz:
Kulcsmondat:
"Az első negyedévben 2,7 milliárd eurós többlet halmozódott fel a külkereskedelmi mérlegben, ez szintén történelmi csúcsot jelent."
Tudom, hogy még így sem fog menni, ezért segítek: a gyenge forint országos szinten bőven előnyös nekünk. Az lehet, hogy te egy külföldi nyaraláson nem vagy annyira boldog, amikor a gyenge forintodat át kell váltanod, de a gazdaság szempontjából ez kevéssé érdekes.
" Az lehet, hogy te egy külföldi nyaraláson nem vagy annyira boldog, amikor a gyenge forintodat át kell váltanod"
Mivel egy csomó mindent importálunk, ezért itthon is szívsz a forinttal, mert az import termékek ára emelkedik, inflálódik a fizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!