Mi a magyarázat arra, hogy Szlovákiában, Ausztriában, és rengeteg környéki és nem-környéki euróoai országban a PCR teszt ingyen biztosított havi 1, 2, vagy akár 5 esetben is a lakóknak, míg nálunk alsóhangon 10ezer ft-ot kell fizetni érte?
Mert akkor még szembetűnőbb lenne, hogy mennyire magasak a fertőzöttségi számok. Az pedig rákényszerítené őket további szigorításokra, ami viszont politikailag nem lenne népszerű.
Egyébként nevetségesnek tartom, hogy, ha karanténba kerülők, egy velem egy háztartásban élő fertőzött személy miatt, akkor a karantén végén nem tesztelnek le, hogy elkaptam-e. Hanem visszaeresztenek a munkába, és vagy nekem vagy a cégnek kell állnia a tesztemet, ha biztosak akarunk lenni, hogy nem fertőzők.
# 5
Az antigén teszt te idióta. Azzal nem tudsz külföldre utazni
"4-es, Ausztriában élek, eddig 11 tesztem volt, mindegyik ingyenes! Ti Magyarországon hányat kaptatok otthonra?"
Valami baj lehet a szövegértelmezéseddel mert nem PCR tesztet kapsz azt nem tudod otthon elvégezni azt laborban végzik.
PCR-t itthon is elvégzik ha indokolt vagy tünetekkel fordul orvoshoz stb. Minden más esetben fizetned kell érte. Illetve ezt patikában nem tudsz venni mert laborban végzik majd hitelesített papírt/email-t/SMS-t kapsz a leletről.
Amit osztanak az antitest gyors teszt. Amikor akkor működik ha tüneteid vannak máskülömben fals eredményt ad. Elon Musk is bejegyzést tett közzé ezekről ő vett több darabot mindegyik mást mutatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!