Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Homonnay Gergely hirtelen...

Homonnay Gergely hirtelen halála nem gyanús?

Figyelt kérdés
Hirtelen szívrohamot kap egy törökfürdőben? Ez mennyire valószínű?
2022. jan. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
68%
Nem bírta a kokót.
2022. jan. 2. 22:39
 2/60 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanannyira mint bárki mással. Bármikor, bárhol, bárki, előzetes betegség nélkül meghalhat szívleállásban, te is én is, a 2 éves a 34 éves a 87 éves...

Rizikófaktorok befolyásolják ezt, aki pl. dohányzik/iszik/drogozik/szívbeteg/elhízott, annak az esélyei megnőnek.

2022. jan. 2. 22:40
 3/60 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ez a kokó szál gyanús. Nem vagyok konteós, nem tartom azt sem valószínűnek, hogy ott Rómában direkt meggyilkolták volna. De a posztjai alapján még csak alkoholt sem szokott inni. Nem tűnt egyáltalán drogosnak.

Ettől persze még lehet tényleg tolt kokót, nem tudhatom, nem ismerem. Csak évek óta olvasom, és abszolút nem ilyennek tűnt.

2022. jan. 2. 22:46
 4/60 anonim ***** válasza:
39%

"a Rómában található Bananon nevű privát klub törökfürdőjének mosdójában találták meg újév napján 13 óra körül. Halálát az első hírek szerint a szív és a keringés leállása okozta."

A privát klubbokban drogozni, szexelni és közben folytogatni szokták maguk a celebek. Nyugodjon békében.

2022. jan. 2. 23:05
 5/60 jeverezi ***** válasza:
43%
Majd a boncoláskor lehet lesznek érdekes eredmények. De nem tudom, állítólag Ő volt az ördög ügyvédje túl hirtelen halt meg.
2022. jan. 2. 23:07
 6/60 anonim ***** válasza:
26%
Czeglédi volt az ördög ügyvédje amúgy. Különben is, minek az ördögnek ügyvéd?
2022. jan. 2. 23:08
 7/60 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az ördög ügyvédje nem ő volt.
2022. jan. 2. 23:11
 8/60 anonim ***** válasza:
71%
Igy jár az, aki túladagolja magát.
2022. jan. 2. 23:15
 9/60 anonim ***** válasza:
11%
Így járnak a lipsik akik a hatalom útjában állnak. Váradi András, Homonnay Gergely, na ki lesz a következő?
2022. jan. 2. 23:44
 10/60 anonim ***** válasza:
29%
a fikesz már putyin módszereit alkalmazza
2022. jan. 3. 00:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!