Homonnay Gergely hirtelen halála nem gyanús?
"Ha a füvet legalizálnák, hamarosan nagyobb problémát okozna, mint az alkohol"
Tévedés. Az a cuki az ilyen "mi lenne, ha" feltevésekkel, hogy az égvilágon semmi alapjuk nincs.
Füvezés mellett leélhető egy egész élet károsodás nélkül. Alkohol mellett nem. Alkoholt nem alkalmazza az orvostudomány, pozitív, vagy gyógyító hatása nincs. A marihuánának van. Dolgozd fel!
"A katolikus szertartasokat gúnyolta."
Jaaa, hogy a katolikusokon élcelődött!
Akkor miért azt mondtad, hogy gyalázta "A" keresztényeket?
Ez maximum egy humorosnak szánt, kissé ízléstelen élcelődés, de nem gyalázkodás. Ettől függetlenül a nyilvános mivoltával nem értek egyet. Mellesleg nekem is megvan a véleményem a katolikus vallásról úgy enblock, de ezt legfeljebb akkor fejtem ki, ha egy nagytudású szentfazék belém áll valami ostobasággal. Egyéb esetben megtartom magamnak.
De ilyen miatt ne örüljünk már más halálának basszus!
"Ha a füvet legalizálnák, hamarosan nagyobb problémát okozna, mint az alkohol"
A statisztikák szerint ez nem igaz.
De érdemes elolvasni az egészet ha van időd (és tudsz angolul)
Bocs, még a pálinkával kapcsolatos megjegyzésedhez kapcsolok egy kis olvasnivalót, aztán magadra hagylak. Vitázni csak akkor van értelme, ha vannak ellenérveid. Üres lózungok hangoztatása viszont nem ez a kategória:
Csak szólok:a keresztények többsége katolikus. Itthon és a világban is.
Nem:ez nem "izetlen élcelődés" volt, hanem emberek tízezreinek megalázása és megszégyenítése a hitük miatt - nagy nyilvánosság előtt.
Ugy van ahogy 55-ös mondja. És a teljes baloldal hallgatott - egyedül a prájd szervezőiben vokt annyi becsület hogy a Szent Jobbos beszólástól elhatárolódtak. A többi mélyen hallgatott.
Azt hiszem a Black Live Matter erre mondja azt hogy "Silance is Violance"
Nem Homonnay volt a ki a fideszes vezetők halálát kívánt a Covid kapcsán??? Meg Toroczkaiét???
Ez ám az instant karma...
"Csak szólok:a keresztények többsége katolikus. Itthon és a világban is."
Azt én értem. A többségük. A kisebbségük ugyanúgy keresztény. Mégsem katolikus. Te pedig A keresztényekről beszéltél, bem a keresztények egy részéről. Folyamatosan torzítasz. Ez a bajom.
A gyalázkodik igével kifejezett cselekvés, megnyilatkozás; vkinek, vminek hosszas v. ismételt gyalázása, becsmérlése, gyalázó rágalmazása.
Fingani mindenki szokott. Csak hogy a belinkelt jajgatásra reagáljak.
Nem a katolikusok és nem a keresztények privilégiuma ez.
Ez még nyomokban sem gyalázkodás. Ez egy ízléstelen élcelődés.
Fidesz ótta divat lett ez a túlzott ájtatoskodás, álszenteskedés.
Ugyan már, ha a karma így működne, már többszáz politikus feküdne arccal lefele tömegsírban.
De rendben, higyjetek benne, hangoztassátok, hogy Homonnayt utolérte, csak akkor számotokra is van pár rossz hírem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!