Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Homonnay Gergely hirtelen...

Homonnay Gergely hirtelen halála nem gyanús?

Figyelt kérdés
Hirtelen szívrohamot kap egy törökfürdőben? Ez mennyire valószínű?
2022. jan. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
34%
Közkedvelt tévhit a narkósok körében, hogy az alkohol károsabb, mint a marihuána. Mind az alkohol, mind a fű visszafordíthatatlan károsodásokat okoz a szervezetben. Az alkohol esetében ahhoz, hogy ebből problémája legyen egy embernek - feltéve, hogy nem masszív alkesz - minimum 150-200 évig kellene élnie. A marihuána esetében, ha mondjuk heti rendszerességgel betép az ember, ehhez néhány év is elég. Ráadásul a kemény drogok előszobája.
2022. jan. 3. 19:45
 32/60 anonim ***** válasza:
25%

"Közkedvelt tévhit a narkósok körében, hogy az alkohol károsabb, mint a marihuána."

Statisztikailag igazolt tény, hogy Magyarországon sokkal nagyobb problémát okoz az alkohol, mint a marihuána.

Nem csak egészségügyi, hanem társadalmi értelemben is.

"Mind az alkohol, mind a fű visszafordíthatatlan károsodásokat okoz a szervezetben."

Ahhoz hogy a fű visszafordíthatatlan károsodást okozzon, eszement mennyiségben kellene rendszeresen fogyasztani.és egy fontos különbség: Alkoholt nem alkalmaznak gyógyításra. Marihuánát igen.

" Az alkohol esetében ahhoz, hogy ebből problémája legyen egy embernek - feltéve, hogy nem masszív alkesz - minimum 150-200 évig kellene élnie."

Butaság és téves. Masszív alkesszé lehet válni néhány hónap alatt és hazavágja a májat.

Ráadásul a kemény drogok előszobája."

Közkeletű, ám ostoba tévedés.

Van, aki egész életében füvezik, de sosem megy ennél tovább, van, aki rögtön valami durvával kezd. De itt is rohadt nagy különbségek vannak:

heroint, kokaint, egyéb intravénás szarokat nem használnak gyógyászati célra. Viszont, aki ezekre rászokik, jegyet vált a túlvilágra idő előtt. Leépít kívül, belül.

Az alkohol szintén. A mariuhána nem. Hosszú életkort lehet megélni mellette, ha nem viszik túlzásba. A többi szarra ez nem igaz. Kis mennyiség is függőséget okoz.

És nem, nem vagyok narkós. Soha még csak nem is próbáltam semmilyen szert. (Láttam a roppant elmés következtetésedet, mielőtt kikukázták volna.)

Csupán vettem a fáradtságot, hogy olvassak, tanuljak és csak azután mondjak véleményt. Ez neked sem ártott volna.

2022. jan. 3. 20:35
 33/60 anonim ***** válasza:
2022. jan. 3. 20:37
 34/60 anonim ***** válasza:
2022. jan. 3. 20:38
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

„Statisztikailag igazolt tény, hogy Magyarországon sokkal nagyobb problémát okoz az alkohol, mint a marihuána.”

Várjál már, eddig én is azt hittem, amit mindig mondanak a fűvédők, hogy kevésbé ártalmas a fű, mint az alkohol, erre most kiderül, hogy úgy értik, hogy csak kevesebben használják?

(nem füvezek én se)

2022. jan. 3. 21:26
 36/60 anonim ***** válasza:
26%
Biztos, hogy kevesebben használják, már csak azért is, mert a roppant ésszerű magyar törvények az alkoholt legálisnak tekintik, a füvet viszont kábítószerként tartják számon és mint ilyen, a használatát is üldözendő bűncselekménynek tartják. De a fogyasztásával járó következmények így is messze elmaradnak az alkoholétól.
2022. jan. 3. 21:35
 37/60 anonim ***** válasza:
60%

Homonnay egy senki volt. Nem tudott titkokat, nem volt jelentős befolyasa sem, ellenben nagyon jól lehetett rá mutodatni hogy ime ilyen az ellenzéki: Baloldali "entellektüel", aki "író" (értsd: nem végez valódi munkát) homoszexuális, agresszív provokator, aki valós mondanivaló nélkül is sérteget embereket, embercsoportokat.

Nem érte volna meg megölni, sőt...

2022. jan. 3. 22:16
 38/60 anonim ***** válasza:
54%

#37 Nem volt senki. Az oldalát 81.773-an követték. Csak az összehasonlításért: pesti srácok: 2.818, vadhajtások: 60.872... És Gergely nem reklámozta magát, sőt csomó embert törölt a követői közül. És ez csak a macskás oldala, a saját személyes profilját bele sem számoltam, bár nyilván nagy az átfedés.

Csomó belsős infót tudott, előre megírta Fideszes politikusokról, hogy melyikük homoszexuális.

Ha szerinted az író nem végez valódi munkát, az a te szegénységi bizonyítványod. Aki nem tanulatlan suttyó, az nem csak a kétkezi munkát tudja elképzelni. Amúgy sokáig tanár volt, csak otthagyta, mert nem bírt megélni abból a szar fizetésből.

2022. jan. 3. 23:45
 39/60 anonim ***** válasza:
91%

Basszus te annyira belelovalltad magad ebbe hogy már a helyes szövegértésre is képtelen vagy: nem én mondom hogy aki író az nem dolgozik, hanem az átlag fideszesnek szóló kormánynarratíva.

Idemásolom neked hogy mit irtam:

"Lehet rá mutodatni hogy ime ilyen az ellenzéki: Baloldali "entellektüel", aki "író" (értsd: nem végez valódi munkát) homoszexuális, agresszív provokator, aki valós mondanivaló nélkül is sérteget embereket, embercsoportokat."

És most most jól esne egy "bocsánat ezt elnéztem" hogy bizonyítsd, nem te vagy az a suttyó akit emlegettél.

Ismerem Gergő élettörténetét. Nem igazán kedveltem őt, de figyelemmel kísértem amit csinált. Ha komoly aduász lett volna a kezében, azt kijátszotta volna már rég. Olyan indulatok fűtötték belüről, hogy nem tudta volna visszatartani, hiszen te is tudod sokszor magát is bajba sodorta az indulataival.

2022. jan. 4. 00:28
 40/60 hun_74 ***** válasza:
78%
38# Értem én, hogy balos hevületedben, H.G.-t nagyobbnak akarod feltűntetni, de hogy ezért a Pesti Srácok 112 000 fős követőtáborából, lecsalsz majdnem 110ezret, az azért már túlzás.
2022. jan. 4. 00:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!