Adnál a 4 éves gyerekednek pubertásblokkolót, ha azzal jönne haza, hogy ő transznemű?
Tehát pl. a 4 éves kisfiad, amikor még éppen csak megtanult beszélni azt mondja, anya, én kislány vagyok, nem érzem magaménak a kukim. Akkor támogatnád-e azt, hogy elkezdjék hormonblokkolókkal a kezelését?
A 2020-as skót törvény alapján jutott ez eszembe, ami még a szülő jogát is megvonja ettől a döntéstől (mármint attól, hogy ellenezze), de most a példa kedvéért maradjunk abban, hogy nevelési szabadság van:
Például azért kell idekeverni, mert pubertás blokkolót csakis orvosi vizsgálatok alapján és orvosi javaslatra adnak bárkinek.
Csak ez kimarad a sivalkodós propagandából.
Amikor a már a kérdésben is hazudsz, aztán a hozzászólásaidban is mint a vízfolyás, akkor mégis mit mondjak?
Aberrált meg az, aki állandóan ilyen témákon pörög. Ne vetíts ki ránk az elferdült vágyaidat.
32.
Ja, megtíltják 18 év alatt a szexuális tartalmakat, de 12 éves kortól elfogadott a szex egy vele egykorúval, 14 éves kortól pedig bárkivel.😄
Most is hazudsz, pedig korábban már céloztam rá, hogy a kérdésedben leírtakkal ellentétben NEM TÖRVÉNY.
Legalább a google fordítót ereszd rá, arra a szövegre, ami forrásként szolgál, ha már nem az angol a fő erősséged.
És hiába tagadod, neked vannak aberrált vágyaid. Lám, már a kutyaszexnél tartasz.
De még egyszer mondom, inkább kímélj meg minket és ne vetítsd ránk.
36: figyelj segítek:
"Children as young as four WILL BE able to change their gender at school without their parents’ consent under guidance introduced in Scotland."
"Will be", azt jelenti, képesek lesznek.
De ha már itt tartunk: akkor ezek szerint te ellenzed ezt a törvényt? Egyenes választ kérek, nem kerülőt, terelőt...
"Pl. ilyen az, ha a kisgyerekek fejlődésébe orvosi szerekkel beavatkozol."
Tehát szerekkel "tilos", de 12 éves gyerekekkel lehet szexelni? Mert a két törvényt ugyanaz a párt hozta. Nem tudom, hogy melyik LMBTQ-elfogadó országban van még olyan, hogy legálisan lehet 12 éves kislányokat dugni. Tehát ezekszerint a fizikai aktus belefér a fidesz propagandába, pár szó viszont nem. Mert az elsőnek nincs hatása a gyerek fejlődésére, de a másodiknak igen. Értem. Nincs is több kérdésem.
Ja!? Te olyan vagy aki csak a címet olvassa el bármiből. Akkor nincs miről beszélnünk.
És továbbra sem törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!