Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a transzneműsítő műtét...

Ezzel a transzneműsítő műtét hülyeséggel választást fog nyerni a Fidesz?

Figyelt kérdés
Ennyire ostoba lenne a magyar? Vagy legalábbis a többséget alkotó idősebb korosztályok?

2021. dec. 28. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

[link]

Jó reggelt.

2021. dec. 28. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem ezzel.Ez csak egy enyhe plusz, önmagában kevés.
2021. dec. 28. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Simán lehet. Nem, mintha örülnék.
2021. dec. 28. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van a Fidesznek! Engem 5 éve elraboltak a földönkívüliek és átműtöttek gyíkemberré. Ez veszélyes! Védjük meg Magyarországot! Ja és Soros meg Gyurcsány!😆🤣
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Visszakérdezek: miért megy bele ebbe az utcába az LMBTQ-lobbi és miért hallgat szemérmesen az ellenzék?

Ha vállalhatónak tartják amit a Fidesz akar, akkor álljanak a kormány mellé és máris kifognák a szelet a kormánypártok vitorlájából.

6/11 anonim ***** válasza:
97%

a bírkákat kell terelgetni, figyelmüket elvonni a problémákról....

Sok a bírka igy müködik

Amugy ezek a népszavazási kérdések agyrémek

Egy pschihiáter tuti beutalná a szerzőjét kezelésre ha nem egy állampárti "termék" lenen ez a rémség

Átoperáljuk-e az ovisokat?

Ilyet szerintem csak bomlott elme kérdez

És csak bírkák nem értik miért gáz ez az egész

2021. dec. 28. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

6/ Szia!

[link]

2021. dec. 28. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
Teljes mértékben nyerni fog, de e nélkül is. Ez a társadalom, nép csak erre képes...
2021. dec. 28. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
13%

Én is félig meddig. Elég férfi vagyok. Van feleségem de mellette férfiakkal is szexelek.

És nem tartom jó ötletnek a nemi átalakítást mert azt már nem lehet vissza csinálni. Én most férfi vagyok és úgy döntök nő leszek akkor levagjak a herrimet és a nemi szervemet és kapok női nyilast. Ja meg hormonokat kell szednem. És ha mondjuk 20 év múlva meggondolom magam akkor már nem kaphatom vissza a herrimet, nemi szervemet.

A trqnszvesztitakat viszont elfogadom, abban nincs gond ha valaki igeiglenesen nőnek öltözik.

2021. dec. 28. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

9. Nem úgy döntés alapján működik, hanem előtte pszichiátertől és klinikai szakpszichológustól kell szakvélemény, aztán majd egy rakat orvosi vizsgálat, hogy alkalmas lehetsz orvosi beavatkozásokra, melyek sorsáról te döntesz (például hormonkezelés, vagy műtétek). Az első kettő miatt elég ritka, hogy olyan ember kerül át a "rostán", aki meggondolná magát. Pontos adatot nem tudok mondani, de kevesebb, mint 1 százalékra tippelek.

Sőt, a transzneműek nagy része utálja a születési neméhez köthető dolgokat, diszfóriát éreznek miattuk, nemcsak tökös nők, meg csöcsös férfiak akarnak lenni.

2021. dec. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!