Egy transzra hogyhogy nem sértő még azt mondani, hogy
transz?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy ők az ellenkező nem valamelyikének hiszik magukat. Ennek értelmében az, hogy nem nőként vagy férfiként hivatkozok rá (aminek hiszi magát), hanem transzként, sértő és diszkriminatív kellene hogy legyen.
#20: Viszont attól, hogy képesek vagyunk repülni, még senkinek nincs joga követelni, hogy őt mostantól madárnak nevezzék.
2022. jan. 1. 13:25
22/37 anonim válasza:
De repülőre jogod van felülni. Ugyanígy joga kéne legyen egy transzneműnek átműttetni magát. Amúgy is kinek képzeled te magad, hogy megszabd más mit csinál a testével? Akkor én meg betiltom az alkoholt, én nem iszom, viszont nem tetszik, hogy mit viszel be a testedbe. Sőt, a tetoválást is megtiltom. Meg a plasztikai műtéteket is. Vedd már észre milyen felfuvalkodott ostoba hólyag vagy.
2022. jan. 1. 14:12
23/37 anonim válasza:
Már csak néhány év és többségben lesznek az országban az olyan emberek, akik támogatják a melegek és transzneműek jogait.-Igen,meg a bevandorlok jogait is az egekbe fogjak vinni.Ami nem lesz jo huzas a buzakra nezve.Ugyanis azok a vallasi fanatikusok meg fognak benneteket ba.zni.Jobb lenne ha nem nyomnatok a homoszexualitast ekkora erovel,mert ki tudja ki lesz hatalmon majd nem sokara szerte europaban!
2022. jan. 1. 16:30
24/37 anonim válasza:
"Viszont attól, hogy képesek vagyunk repülni, még senkinek nincs joga követelni, hogy őt mostantól madárnak nevezzék."
Tehát neked végülis semmi problémád a nemváltással, egyedül a megnevezésük zavar? Mert ezt mondhattad volna korábban is, esetleg lehet valami kompromisszumos megoldást kötni, mondjuk nem transznak hívják ezentúl a szakirodalomban, hanem a többség szavaz egy új névről és akkor máris mindenki boldog.
2022. jan. 1. 18:14
25/37 anonim válasza:
#22: Nem értetted a lényeget. Pontosan az elnevezés zavar. Felőlem bárki átműttetheti magát, ha elmúlt 18, de azt ne várja el, hogy ha férfi volt, akkor nőnek nevezzék, hogy nőkkel együtt versenyezhessen sportrendezvényeken, szépségversenyeken, hogy ő általa kitalált névmásokon hívjuk, hogy abba a vécébe menjen be, amibe ő akar stb. Amíg csak a saját testével csinál valamit, az ő dolga, de ha már a többi embert akarja rávenni a képtelen gondolatára, hogy ő mostmár nem férfi, hanem nő, azt már nem tudom elfogadni.
2022. jan. 1. 18:29
26/37 anonim válasza:
#24: Én mondjuk ki tudnék azzal egyezni, hogy ha valaki férfiből nővé operáltassa magát, akkor ne transznőnek hívjuk, hanem férfi transznak. Ez kevésbé félrevezető.
2022. jan. 1. 18:31
27/37 anonim válasza:
*operáltatta
2022. jan. 1. 18:31
28/37 anonim válasza:
Minek olyat betiltani amit amúgy se követne el senki?
Legalább is nálunk magyaroknál nem éppen szokás úgy bánni az állatokkal. Aki meg olyan őrült azt állatvédők úgy is meghurcolják majd.
2022. jan. 1. 19:04
29/37 anonim válasza:
Pont ezért transznő mert nem született nő. Érted? A megnevezésnek pont az a lényege, hogy mutassa, hogy ő nő és nem férfi. Csak mint mondtam nem született nő (arra a cisznő a fogalom).
2022. jan. 1. 19:18
30/37 anonim válasza:
#29: Csak az a probléma, hogy ha nem született nő, hanem férfi, akkor nem is lehet belőle nő. Csak az újbalosak meg az LMBTQ-sok agyában és terminológiájában, de a valóságban nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!