Toroczkai László ha elkapja a covidot mi lesz? Nagyon oltásellenes és a multkor egy beszédben mondta,többszáz emberrel találkozik lekezel és nem fertőződik meg. De ahoz csak egy pillanat kell és fertő,mit fog mondani ha véletlen elkapja?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 05:11
1/8 anonim válasza:
Mi lenne? Kigyógyul belőle és kész. Vagy szerinted mindenki belehal?
2/8 anonim válasza:
Már többször elkapta. Változott valami?
3/8 anonim válasza:
Semmi. Már túlélte, volt áteséssel szerzett igazolványa is, valószínűleg most is ez lenne.
4/8 anonim válasza:
Mi lenne, náthás lesz egy pár napra. Nagy dolog.
5/8 anonim válasza:
Már elkapta. Egy sima náthát okozott nála, ahogy mindenkinél, aki nem retteg tőle és nem viteti magát kórházba.
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok a híve, de NEM OLTÁSELLENES, AKI NEM AKAR KÖTELEZŐ COVID OLTÁST
7/8 anonim válasza:
Úgy egy hónapja olvastam egy angol kutatásról. Arra voltak kíváncsiak, hogy egyes emberek miért nem betegszenek meg, kicsit sem, oltatlanul, fertőzött környezetben? Illetve, miért vannak, akik elkapják, de enyhe lefolyású a megbetegedésük.
Több tízezer fős minta alapján azt derítették ki, hogy más a T-sejtjük, mint a nagy többségé.
Épp ma olvastam egy népszerű amerikai TV-műsorvezetőről, aki minden műsorában hirdette az oltásellenességet; belehalt a COVID-ba. Eszerint, az ő T-sejtjei nem voltak alkalmasak ehhez az állásponthoz. Lehet, hogy Toroczkainál megvan az összhang a felfogása és a genetikai adottsága közt.
8/8 anonim válasza:
Én sem vagyok beoltva,futár vagyok napi 90-120címre megyek és nem kaptam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!