Mi a véleményed az oltásellenesekről?
Figyelt kérdés
#Oltásellenesek.
2021. dec. 2. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Tesztelem és becsülöm őket.
Van közöttük reálisan gondolkodó de összeesküvés hívő is.
Szerintem nem jól ítélik meg a dolgokat.
Más.
47 szavazat
1/12 anonim válasza:
Tájékozottabban a világ dolgairól, jobban átlátnak szálakat
2/12 anonim válasza:
Tisztelem, szeretem őket. Felnézek rájuk. Bölcs harcosok a lenyugvó magyar demokratikus értékek alföldjén. Derék emberek, bölcs szellemek, ezek jutnak eszembe, ha rájuk gondolok.
Egy oltásellenes.
3/12 anonim válasza:
"Tesztelem és becsülöm őket"
Ez lehet Freud-i elszólás volt :D
5/12 anonim válasza:
Őszintén leszarom, hogy ki oltatja be magát és ki nem. Döntsön a saját belátása szerint ha akar, de azért nem ossza már az észt, meg ne gondolja azt, hogy bárkit érdekelnek az összeesküvés-elméletei.
7/12 anonim válasza:
Ha tudományosan nézzük, az oltás előnyei messze túlszárnyalják a hátrányait.
Csak a valóságot nagyon kifacsarva lehet arra a következtetésre jutni, hogy ez nekünk nem jó.
Látszik, hogy aki nem oltat az általában szegényebb és kevésbé művelt is. Egy ügyvédet, orvost vagy vezető beosztású embert se ismerek, aki ne oltatta volna be magát.
8/12 anonim válasza:
Semmi. Ugyanolyan emberek. Nem másabbak semmiben.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
7.
"Egy ügyvédet, orvost vagy vezető beosztású embert se ismerek, aki ne oltatta volna be magát."
Én sok ilyet ismerek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!