Elsősorban fideszesekhez vagy jobboldaliakhoz szólna a kérdésem. Mi a véleményetek Márky-Zay Péterről,mint emberről,politikai munkásságról ?
#1-nek:
Ha te ezt fideszesként írtad, akkor csak gratulálni tudok.
A gyakorlati politikai munkásságát nem ismerem, mert nem ott élek ahol polgármester. De megnéztem a teljes interjúkat vele, és nem csak azokat amiket a jobbos média lead, és még így is számos ellentmondásba dobálja bele magát:
-Az ellenzék fogjon össze, de másik ellenzék kell
-A Jobbik nem megosztó, de Gyurcsány igen
-Le kell váltani a fideszt, de a fidesz is jó, csak ne lopjanak
Nekem elég össze-vissza figurának látszik ezen felül, mivel amiket mond, abból sosem rajzolódik ki semmi a jövőre nézve. Miniszterelnöknek nem alkalmas.
Eddig ennyi a véleményem róla. Köszönöm, neked is szép hetet kérdező :)
Ő egy tisztességes becsületes ember megérdemli hogy Magyarország Miniszterelnökének megválasszák.
Aki a magánéletében őszinte szavahihető ember az nagy valószínűséggel a politikai pályafutása során is az lesz. Éppen ideje már hogy egy tisztességes ember töltse be a miniszterelnöki poziciót, már nagyon elegünk van orbán hazugságaiból a látszat intézkedéseiből és az állnokságaiból amivel manipulálja a hiszékeny embereket és ezzel tudja lopni az ország pénzét.
Én személyszerint büszke leszek rá ha ő lesz a Magyar Miniszterelnök.
egy ilyen gonosz csürhe ellen, mint a fidesz pont olyan ember kell mint márki.
nem véletlen vannak úgy befosva tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!