Sok ellenzéki miért ünnepli a karácsonyt, amikor ennek a kereszténység az alapja, és ők gyűlölik a kereszténységet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 21:26
31/39 anonim válasza:
Mert a Fidesz keresztény...? 😄
Amúgy keresztényként én sem vagyok fideszes, de "összefogásos" sem. Szerintem ki kéne nőni végre ebből, hogy csak két pólusban vagyunk képesek gondolkodni a politikában.
32/39 anonim válasza:
Ez csak egy program. Egy robot vagy semmi több, mert ha Izraelben születsz Hanukát ülnél, megdönthetetlenül. Vica versa. Egy elmeprogram vagy, nem komcsi.
33/39 anonim válasza:
Ma annyit tesz jó ellenzékinek lenni, hogy köpködni kell a kereszténységet, vagy azt hazudozni, hogy "Keresztény vagyok, de...".
34/39 anonim válasza:
33: ma fideszesnek lenni annyit tesz, hogy úgy csinálok, mintha keresztény lennék, közben a keresztény alapelvekből semmit sem követek
35/39 anonim válasza:
33 te magadtól vagy ilyen hülye vagy súgják neked? Szerintem az utóbbi, azt is orbán'keresztény'-médiádon keresztül.
36/39 anonim válasza:
Mert a karácsony már nem a legnagyobb keresztény ünnep, hanem a legnagyobb zsidó ünnep, ha azt vesszük, hogy mennyit vásárolnak az emberek.
37/39 anonim válasza:
34
Azt se felejtsd el, hogy ti meg demokratának vagytok hasonlóan képmutatóak.
38/39 anonim válasza:
Én liberális, DK-s ként egyáltalán nem vagyok hívő, inkább én a szeretet ünnepe ként ünneplem
39/39 anonim válasza:
38 tudod milyen idézet van az eredeti Krisztus szobron Lisszabonban (a rioi csak másolat mégha híresebb és nagyobb is) több nyelven , köztük magyarul is? Az hogy " Isten a szeretet". Tehát a szeretet ünnepe kifejezés nem ateista szólam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!