Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok ellenzéki miért ünnepli a...

Sok ellenzéki miért ünnepli a karácsonyt, amikor ennek a kereszténység az alapja, és ők gyűlölik a kereszténységet?

Figyelt kérdés

2021. dec. 24. 21:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
24%

18

Az, hogy a valóság más lett, a történelem sajátossága, de egy időre visszakerült keresztény kézbe amiért megindult a harc. Ha belegondolsz most a demokrácia és az emberi jogok és a színes-diverz ideológia nevében zajlik a pusztítás. Csak ez nem fegyverekkel, és az életünk helyett a kultúránkat és a hagyományainkat, biológiai születésünket veszik el éppen.

2021. dec. 24. 22:04
 22/39 anonim ***** válasza:
79%
Én nem vagyok keresztény pedig fidesz szavazó vagyok. De megünneplem a karácsonyt, és nem törlöm a lábam másokba, és nem írom elő másoknak, hogy a vallásukat miként éljék meg. Aki ezt teszi, az egy háborodott idióta.
2021. dec. 24. 22:05
 23/39 anonim ***** válasza:
75%

A sok Ovi-párti miért nem teszi ki ilyenkor szeretett Vezírük képét, és mondanak el nekije egy imát?

Ez is a része lenne "szerény" életüknek ilyenkor.

2021. dec. 24. 22:37
 24/39 anonim ***** válasza:
48%
Személyi kultusz, mint Észak-Koreában?!
2021. dec. 24. 22:40
 25/39 anonim ***** válasza:
79%

Még a szeretet ünnepén is krumplira vágyakozva szítod kedves kérdező értelmetlen kérdéseddel a hangulatot, és uszítod a magyar nemzet tagjait egymás ellen.

Nagyon megkeseredett, magányos ember lehetsz, sajnálom.

Békés karácsonyt!

Egy keresztény, jobboldali.

2021. dec. 24. 22:40
 26/39 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, neked ezért fizetnek, hogy álkereszténykedve gyűlölködj karácsony napján? Nem szabadna ilyet mondanom, de ha a vallásodat elárulod politikai haszon reményében, akkor te nem feltétlen vagy igaz hívő.
2021. dec. 24. 22:46
 27/39 anonim ***** válasza:
11%
Miért ír ide egy rakás ellenzéki, keresztény-jobboldalinak hazudva magát? Ez a szánalom legalja.
2021. dec. 24. 22:53
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, megint ideszabadult az 50%-os értékelő.

Békés karácsonyt!

Sajnálom, hogy ennyire magányos vagy "50%"

2021. dec. 24. 22:55
 29/39 Alex Fly ***** válasza:
69%
Nos, én keresztény vagyok, tehát ellenzéki. Egy keresztény nem vállalhat közösséget ilyen istenkáromló, gyűlölködő és ítélkező kormánnyal, akik szembemennek Jézus összes tanításával. És keresztényként természetesen megemlékezek Jézus születéséről, aminek emléknapja hagyományosan a karácsony.
2021. dec. 24. 23:38
 30/39 anonim ***** válasza:
72%
Vannak ellenzéki keresztények de nem az elhivatottabb fajtából. Ha szóba kerül a téma akár gyk-n akár asztaltársaságban akkor kihúzzák magukat hogy "igenis ellenzéki is vagyok meg keresztény is". Ám amikor egynémelyik keményvonalas ellenzéki cimbijük szükségét érzi hogy jól odamondogasson a kereszténységnek mert teszem azt éppen beindította a fröccs akkor ezek hűde keresztény ellenzékiek kussban maradnak ahelyett hogy :"figyu ezt mégse kéne"
2021. dec. 25. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!