Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok ellenzéki miért ünnepli a...

Sok ellenzéki miért ünnepli a karácsonyt, amikor ennek a kereszténység az alapja, és ők gyűlölik a kereszténységet?

Figyelt kérdés

2021. dec. 24. 21:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%

Két ferdítés is van a kérdésben.

Az ellenzékiek között is vannak hívők, illetve attól, hogy valaki nem keresztény, még nem kell gyűlölnie a kereszténységet.

2021. dec. 24. 21:49
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

9

A keresztes hadjárat nem kimondottan a gonoszság ellen lett szervezve, hanem a kereszténység bölcsőjének tekintett területek, valamint szakrális értékkel bíró kegyhelyeinek visszahódítása a muszlimoktól.

2021. dec. 24. 21:49
 13/39 anonim ***** válasza:
79%
ÉN pedig ateista vagyok és mégis ünneplem a karácsonyt! Még a führeretek sem tud ebben megakadályozni. Ti a gyűlölködést hirdetitek, nem a szeretetet, nektek nincs jogotok kereszténységet hírdetni, különben pedig mind komcsik vagytok.
2021. dec. 24. 21:50
 14/39 anonim ***** válasza:
78%
Jézus a szeretetet és a megbocsátást hirdette. Ez általában nem tükröződik a fideszes hívek viselkedésében, ahogy láthatóan a kérdezőében sem.
2021. dec. 24. 21:51
 15/39 anonim ***** válasza:
30%
"Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot„
2021. dec. 24. 21:54
 16/39 anonim ***** válasza:
16%
Elolvasva a válaszokat, ide nem is írt igazi ellenzéki, maximum csak annak hiszik magukat. Egy rendes ellenzéki nem ilyen mint ezek a mai áldemokraták.
 17/39 anonim ***** válasza:
40%
"S mondá az úr, egyszülött fiam születésnapján szupermarketparkolóból fenyőfát vételezzetek, s azt dicsőgéségére nappaliba felállítsátok, feldíszítve elektromos fénysorral. S örvendeztessétek gyermekeiteket alá helyezett plésztésön és xbox ajándékokkal, ezt cselekedjétek, az én emlékezetemre."
 18/39 anonim ***** válasza:
52%
A keresztes hadjáratok célja látszólag ez volt, de a valóság más. A genovai és a velencei hajósok jó nagyot kaszáltak a szállítással, ezért volt szükség rá. 1204-ben pedig a velencei doge elfoglaltatta velük a szintén keresztény Bizánci birodalmat!A keresztesek latin államokat alapitottak! MI KÖZE VOLT ennek a kereszténységhez?
2021. dec. 24. 21:55
 19/39 anonim ***** válasza:
6%
"A demokrácia és a sokszínűség jegyében a karácsonyt fokozatosan télünnepnek fogjuk átnevezni. A haladás jegyében szó se essék keresztény alapokról, az új alap innentől a vásárlás lesz. És amikor már mindent megvettetek, akkor jöttök rá, hogy nem maradt semmitek. Éljen az Európai Unió!"
2021. dec. 24. 22:00
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nyakamat teszem rá hogy csomó Fidesz szavazó is van, akik ünneplik a karácsonyt, de magasról szarnak az egész keresztény vonulatára.
2021. dec. 24. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!