Siker a Fidesz kormány első 100 napja?
Mást se hallani a médiában,de szerintem ez nincs így az emberek egyre rosszabbul élnek lehetetlen kijönni a fizetésekből nyugdíjakból,nem beszélve a devizahitelesek problémájáról amire szintén nem találtak megoldás.
Vagy hol van az egyszeri radikális adócsökkentés,vagy az ÁFA csökkentése az élelmiszereknél és az energiahordozóknál ahogyan ezt a Fidesz ellenzékben javasolta.
Egyáltalán Ti jobban éltek mióta Orbán kormányoz?
Tegnap 21:32
Olyan lazán írod, hogy ha nem jön össze 4 évig, akkor jogosan bukik a Fidesz.
Bukjon, akár holnap, le..arom.
Az a baj, hogy mi is vele bukunk, meg a gyerekeink is.
Ez nem a Skandi-lottó, ami vagy bejön, vagy nem.
Itt emberi sorsokkal, életekkel játszunk.
NINCS RÁ NÉGY ÉV PRÓBÁLKOZNI, hogy azután azt mondjuk:
bocs!
Az első naptól, az első perctől a valós problémákkal
kell(ene) foglalkozni, de ennek még a látszata sincs.
Bocs az alpári hangnemért!
a Tegnapi 21 óra valamikori vagyok, már nem emlékszem.
Megértem a felháborodásod, az alpári hangnem pedig szerencsére nem ismerhető nagyon fel nálad, nyugi :).
Én csak annyit mondtam, hogy akik megszavazták a fideszt, azok azzal a tudattal tették azt, hogy 4 évig ők irányítják az országot, ez idő alatt kell minnél gyorsabban helyrepofozni a gazdasági rendet. Egyenlőre várjuk még egy kicsit, ha jól tudom, októberben lesznek a nagyobb ügyekről való tárgyalások, ha ezek után sem lesz semmi javulás, akkor jogosan rohadhat meg az Orbán-kormány :).
"Fidesz tehet róla, hogy munkanélküli vagy, ő vetette fel veled a hiteled?"
A hitelét nem, de hogy munkanélküli arról ki? Szerinted a télapó?
"Emberek!
Az az igazság,hogy nem értek a politikához,nem is bírálnám vagy dicsérném egyik pártot sem,de adjunk időt a jelenlegi kormánynak,hisz nemrég kerültek hatalomra,csodákra ők sem képesek.Várjuk ki türelemmel mit tudnak felmutatni..
Nekünk is van svájci frank hitelünk,babát várunk,és csak a férjem dolgozik..
Személy szerint próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz,és bízom benne,hogy hamarosan javulni fog a helyzet Magyarországon."
Mire adjunk időt Tündérbogár, és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!