Siker a Fidesz kormány első 100 napja?
Mást se hallani a médiában,de szerintem ez nincs így az emberek egyre rosszabbul élnek lehetetlen kijönni a fizetésekből nyugdíjakból,nem beszélve a devizahitelesek problémájáról amire szintén nem találtak megoldás.
Vagy hol van az egyszeri radikális adócsökkentés,vagy az ÁFA csökkentése az élelmiszereknél és az energiahordozóknál ahogyan ezt a Fidesz ellenzékben javasolta.
Egyáltalán Ti jobban éltek mióta Orbán kormányoz?
utolsó kommentelő babát váró:
az a baj, hogy nem értesz hozzá.
ha azt látod, hogy az oviban az új igazgató a saját irodáját csinosítgatja meg a fizetését felveszi és többet és többet, ha azt látod, hogy kifüggeszti az ovi falára a nemzeti együttgügyögés nyilatkozatát meg díjakat osztogat az ovó néniknek, mindenhova beteszi a saját rokonait embereit, hatalmas gyerekekhez nem értő koszos retkes embereket (a hozzáértőket elküldi), de a gyerekekkel nem foglalkozik, moslékot kapnak enni, az udvar balesetveszélyes, nem izgatja, hogy pedofilok járkálnak be a szar kerítésen, stb. akkor vajon mit mondanál? ezt így 100 nap alatt eléri ezt mind megcsinálja, tehát arra van kapacitása, hogy a saját érdekeit nézze, de másra nem, akkor is ezt mondanád, hogy "majd meglássuk később?"
"Nekik siker" egyetértek.
Szerintem a fidesz 100 napja a kísérletezés,kivárás, és az egypártrendszer bevezetéséről szólt.
Nem meri a teljes arcát megmutatni fontos neki az önkormányzati választás. Az adó változatások szerintem felháborítóak. Az azonalli nagyarányú adó csökkentés is elég érdekes értelmezi a fidesz. Ja meg ki kell szolgálni a szponzorokat is, akik eddig 8 évig éheztek. Kósa se tudatlanságból gyengítette a forintot.A fidesz mint minden párt kettős mércével mér, de ami zavar fidesznek minden hatalom a kezében van. Bírók, ügyészek, orvosok szín fideszeses banda, és még a Csányi, Demján nagy urak is velük vannak. Szóval szerintem nagyon sokáig lesz fdesz kormány.
Mondjuk szerintem a fidesztől ezt lehetett várni. Annak idején pszáf vagy valami szakértők mondták a híradóban, hogy a deviza hitel nagyon kockázatos. Mégse tiltotta vagy korlátozta az állam. Vajon miért nem?
Szóval az mszp-nek volt 8 éve ez teljesen igaz eddig megéltek az ő bénaságukból és hülyeségeikből, de most kiváncsian várom fidesz egypártrendszer működését azt mondják nagyon jó lesz. Ha tényleg így lesz akkor jó maradjon a fidesz.
Akinek nem tetszik O.V. és kormánya szavazzon nem fidesz jelöltre és listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!