Hogy jellemeznétek/értékelnétek a II. Orbán kormány első évét?
Hogy? Azt kaptam, amire számítottam - az emberek várták a Fityeszt mint a messiást, és egy nagy kalap szart kaptak helyette.
Semmit nem csináltak idáig,csak árakat emeltek...volt értelme megválasztani őket, köszipuszi mindenkinek aki rájuk szavazott.
Én azt látom, hogy végre egy párt ami tesz is is valamit.
Ha nem csinálnak semmit ti azért rinyáltok, ha igen, akkor meg azért. Röhej.
00:28 jaj jaj jaj bocsánat én kérek elnézést hogy van pofám felháborodni a 400 forintos benzinen meg azon hogy lassan csak rúdaranyért kapni kaját, a cigger hordák pedig ugyanúgy ölnek, rabolnak, fosztogatnak szerte az országban mindenütt.
Igazad van, én kérek elnézést, Abszurdisztánban így kell mennie a dolgoknak.
Hozzátenném, hogy még korán sem értünk kormányzásuk első évének a végéhez, ugyanis a megszavazás a beiktatás között hónapok telnek el, de egyesek képesek eltekinteni ettől, és tavaly a választások után 2hétten már lehetett itt olvasni, hogy így nem csinálnak semmit meg úgy nem csinálnak semmit, holott még nem is ők voltak kormányon.
Tehát, elégedett vagyok, változások történnek, örültem a média törvénynek, az alkotmánnyal is jó úton haladnak, igaz van olyan pontja amivel nem értek egyet, de összességében erre szükség volt, mármint új alkotmányra, hiába mondja mindenki, hogy nem. Ami a legfontosabb, a felelősségrevonások megkezdődtek, és tartanak a mai napig, még most is esik ki néhány csontváz a szekrényből.
Csak így tovább.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:30
Remélhetőleg a magántulajdon védelmének a joga belekerül az alkotmányba és igen a benzinár ennyi, de ezt ne varjuk a fidesz nyakába szerintem, legalábbis egy az egyben ne. Mszp például a 25%adókulccsal jobban hozzájárult, mint a fidesz, de ezis változni fog. És igen, a magántulajdon védelme, nem egyenlő a fegyvertartással...
"de összességében erre szükség volt, mármint új alkotmányra, hiába mondja mindenki, hogy nem. "
Aki kritizálja a tákolmányukat, az nem azt állítja, hogy nincs szükség alkotmányra! De ilyenre nincs szükség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!