Hogy jellemeznétek/értékelnétek a II. Orbán kormány első évét?
Gratulálok annak aki Orbánt hibáztatja a benzinárért :D A kurucinfo valóban hiteles forrás...
Egyébiránt: Azt ígérték, hogy munkahelyeket teremtenek, most támogatják az autógyárakat, hogy munkahelyek ezreit megteremtsék, és sírtok, hogy miért ilyen drága.
Azt ígérték, hogy megerősítik a magyar gazdaságot, most a nyugdíjakat kicsavarták a külföldiek kezéből, és sírtok.
Azt ígérték, hogy adót csökkentenek, elcsökkentették az adót, és sírtok, ezt végképp nem értem miért.
"Gratulálok annak aki Orbánt hibáztatja a benzinárért :D A kurucinfo valóban hiteles forrás... "
Hogy jön ide a kuruc.infó? Valami linket tudnál esetleg adni, ami azt állítja, hogy a kuruc.infó szerint Orbán Viktor a hibás a benzin árának emelkedéséért? Nagyon kíváncsi vagyok!
"Én azt látom, hogy végre egy párt ami tesz is is valamit."
Én akkor örülök mikor be sem mennek, addig legalább kárt nem csinálnak.
"azt ígérték, hogy munkahelyeket teremtenek, most támogatják az autógyárakat"
Ember! Az nem szúrja a szemed, hogy már megint a külföldi autógyárakat támogatják???
Hazai már nincs egy sem mert mind tönkretették! Most akkor vered a segged a földhöz, hogy húdejó lesz a németeknek? Mért nem úgy csinálják, hogy nekünk legyen jó?
Hát, nem vagyok se..re esve tőle.
Ahhoz képest, amit ellenzékben kommunikáltak,(hagy ne soroljam, mindenki tudja mire gondolok), és "felkészültek a kormányzásra", éles helyzetben csak a maszatolás, látszatintézkedések, visszamutogatás megy.Az ilyenektől, hogy "deagyurcsányis, csontvázak, mégcsakegyév, majdhosszútávon," meg egyenesen kiütéses vagyok.
Jónak tartom a magántulajdon védelmére tett javaslatukat, (ha végigviszik), valamint a megélhetésiek büntetésének szigorítását(bár itt nem mindig következetesek).
Összességében visszaesett a nagy arc, lassan bizonyítani kellene, nem magyarázkodni.
Ellenzékben könnyű volt más faxával verni a csalánt. A benzinár növekedésekor sok okos dolgot mondtak, hogy hogyan lehet csökkenteni és azok a rohad... komcsik nem csinálták meg. A valóság körbejár. Nagy a dumájuk és nem tudnak csinálni ebben a témában semmit.
Legfontosabb problémájuk a "személyzet kicserélése" és az átnevezések voltak. Emellett jól megvezettek bennünket: csökkent a fizetésem és a munkáltatóm azt mondta, kérjem attól aki kitalálta. Viszont saját magukat a törvény fölé helyezve nyúznak bennünket pl.: végkielégítésük nem különadóztatása és még sorolhatnám. Ahhoz is szakértelem kell, hogy úgy verjenek át bennünket, hogy azt mi akartuk direktbe. A tehetőseknek pedig minden jó amit a Fineszesek csinálnak. A vekker csöröghetne már: ébresztő magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!