Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy jellemeznétek/értékelnéte...

Hogy jellemeznétek/értékelnétek a II. Orbán kormány első évét?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 22:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10%
Kritizálni az megy, de résztvenni benne, építő jelleggel az nem. Szerintem az ne pofázzon aki nem is akar beleszólni, gondolot itt botox ildiékre.
2011. ápr. 7. 00:51
 12/31 anonim ***** válasza:
30%

Gratulálok annak aki Orbánt hibáztatja a benzinárért :D A kurucinfo valóban hiteles forrás...

Egyébiránt: Azt ígérték, hogy munkahelyeket teremtenek, most támogatják az autógyárakat, hogy munkahelyek ezreit megteremtsék, és sírtok, hogy miért ilyen drága.

Azt ígérték, hogy megerősítik a magyar gazdaságot, most a nyugdíjakat kicsavarták a külföldiek kezéből, és sírtok.

Azt ígérték, hogy adót csökkentenek, elcsökkentették az adót, és sírtok, ezt végképp nem értem miért.

2011. ápr. 7. 01:36
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

"Gratulálok annak aki Orbánt hibáztatja a benzinárért :D A kurucinfo valóban hiteles forrás... "

Hogy jön ide a kuruc.infó? Valami linket tudnál esetleg adni, ami azt állítja, hogy a kuruc.infó szerint Orbán Viktor a hibás a benzin árának emelkedéséért? Nagyon kíváncsi vagyok!

2011. ápr. 7. 02:12
 14/31 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem eddig nem nagyon csináltak rosszat legalábbis olyat ami nagyon rossz lett volna.Az hogy a benzin 400 forint majdnem ahhoz nem sok köze van orbánnak illetve az hogy az ország hol tart most azt nem a fidesznek lehet köszöni hanem inkább az mszpnek mivel ők rontották már el de nagyon.Aki olyan okos az mondja már meg hogy ilyen költségvetés mellet mit lehet ki találni a sok problémára?
2011. ápr. 7. 02:18
 15/31 anonim ***** válasza:
48%
Folytatják az ország tönkretételét a dolgozó emberek ellehetetlenítését és a gazdaság lepusztítását.
2011. ápr. 7. 05:05
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

"Én azt látom, hogy végre egy párt ami tesz is is valamit."

Én akkor örülök mikor be sem mennek, addig legalább kárt nem csinálnak.

2011. ápr. 7. 05:06
 17/31 anonim ***** válasza:
54%

"azt ígérték, hogy munkahelyeket teremtenek, most támogatják az autógyárakat"

Ember! Az nem szúrja a szemed, hogy már megint a külföldi autógyárakat támogatják???

Hazai már nincs egy sem mert mind tönkretették! Most akkor vered a segged a földhöz, hogy húdejó lesz a németeknek? Mért nem úgy csinálják, hogy nekünk legyen jó?

2011. ápr. 7. 05:10
 18/31 doboszoli ***** válasza:
94%

Hát, nem vagyok se..re esve tőle.

Ahhoz képest, amit ellenzékben kommunikáltak,(hagy ne soroljam, mindenki tudja mire gondolok), és "felkészültek a kormányzásra", éles helyzetben csak a maszatolás, látszatintézkedések, visszamutogatás megy.Az ilyenektől, hogy "deagyurcsányis, csontvázak, mégcsakegyév, majdhosszútávon," meg egyenesen kiütéses vagyok.

Jónak tartom a magántulajdon védelmére tett javaslatukat, (ha végigviszik), valamint a megélhetésiek büntetésének szigorítását(bár itt nem mindig következetesek).

Összességében visszaesett a nagy arc, lassan bizonyítani kellene, nem magyarázkodni.

2011. ápr. 7. 05:21
 19/31 Dick Esmen ***** válasza:
62%
Nem értenek hozzá,van ilyen.
2011. ápr. 7. 07:08
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

Ellenzékben könnyű volt más faxával verni a csalánt. A benzinár növekedésekor sok okos dolgot mondtak, hogy hogyan lehet csökkenteni és azok a rohad... komcsik nem csinálták meg. A valóság körbejár. Nagy a dumájuk és nem tudnak csinálni ebben a témában semmit.

Legfontosabb problémájuk a "személyzet kicserélése" és az átnevezések voltak. Emellett jól megvezettek bennünket: csökkent a fizetésem és a munkáltatóm azt mondta, kérjem attól aki kitalálta. Viszont saját magukat a törvény fölé helyezve nyúznak bennünket pl.: végkielégítésük nem különadóztatása és még sorolhatnám. Ahhoz is szakértelem kell, hogy úgy verjenek át bennünket, hogy azt mi akartuk direktbe. A tehetőseknek pedig minden jó amit a Fineszesek csinálnak. A vekker csöröghetne már: ébresztő magyarok!

2011. ápr. 7. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!