Ki a jobb főpolgármester Budapesten?
Geri, köszi a sok indokolatlan biciklisávot amibe elmegy napi két foodpanda futar én meg nyomorgók az sutosávbsn.
Smugy Geri jól csinálja s dolgokat én rá szavaztam .
Boldog karácsonyt Budapest, most szezonja van elsütni muhhhhaha
Hát Tarlós mostani beszólása eléggé leiskolázta KariGerit:
"Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatát felidézve pedig, amelyben a főpolgármester azt állította, hogy leordította Pintér Sándor belügyminisztert a kollégáinál tartott házkutatásokat követő telefonbeszélgetésük alkalmával, Tarlós úgy fogalmazott:
Karácsony kiütötte Pintér Sándort. Hát hogyne, én meg a Mike Tysont
– jegyezte meg Tarlós."
KariGeri 2 év alatt csak szerencsétlenkedett és egy db ehhez mérhető poénja sem volt.
Azért vicces a kérdező is. Tarlós neve mellé odabaszni egy magyar zászlót amikor hazaáruló volt. :D
Ő csinált kuplerájt Budapestből, ő engedte hogy Európában prostitúció, drog és alja turizmus központja legyen. Hagyta, hogy a külföldiek az utcára szarjanak, hugyozzanak. stb.
A fidesz mellé alapból nem illik a magyar zászló.
És amúgy Karácsony a változás kezdete! A főpolgármester választáson láthattuk, hogy igen is le lehet váltani ezt a gyalázatos kormányt.
Ne csak a saját élethelyzteted nézd hanem egy városét. Lehet hogy neked épp kellemetlenséget okoz valami, de 20e másik ember meg örül neki. Akkor lehet hogy nem a többséggel van a baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!