Kit indít a FIDESZ főpolgármesternek vagy melyik jelölt mogé áll be Budapesten 22-ben vagy 24-ben?
Figyelt kérdés
Nem sok olyan FIDESZ-KÖZELI politikus van, akiről ezt el tudom képzelni.
Szokták mondani Fürjest, Szentkirályi Alexandrát vagy Vitézyt, de utóbbi lehet, hogy hiányozna a közlekedésszervezésből. Szentkirályinak előnye talán, hogy nő.
Szerintetek mi lesz.
2021. szept. 23. 22:53
1/9 anonim válasza:
Legközelebb ez majd 2024-ben lesz téma, akkor lesz a következő önkormányzati választás, az még nagyon soká lesz.
2/9 anonim válasza:
Fürjest, Vizézyt én is el tudnám képzelni, vagy akár Pokornit, akinek már bőven van városvezetési tapasztalata és szerintem túl jó politikus ahhoz, hogy csak egy sima kerületi polgármester legyen.
3/9 anonim válasza:
Még annyit, hogy a politikában nőnek lenni nem előny. A most DK-s Gy. Németh Erzsébet tudna erről mesélni, aki még 2002-ben szoci színekben indulva akkora verést kapott Demszkytől és Schmitt-től, hogy öröm volt nézni. Pedig akkor az MSZP még nagy párt volt és a népszerűsége is csúcsokat döngetett. :)
4/9 anonim válasza:
#3 Ki kell ábrándítsalak, Gy.Németh nem azért kapott ki mert nő, hanem mert kevésbé akarták a szavazók, mint a többieket.
5/9 A kérdező kommentje:
#1-es!
Ha netán Karácsonyból tavasszal miniszterelnök lesz, akkor jövőre is lesz főpolgármester választás Pesten.
#3-as!
Manapság Budapesten előny, ha valaki jómegjelenésű nő a politikában.
2021. szept. 23. 23:25
6/9 anonim válasza:
#4: Most tényleg kiábrándultam! :D
7/9 anonim válasza:
Szentkirályi Alexandrának nem az az előnye, hogy nő, hanem az, hogy éveken át dolgozott Tarlós mellett, tehát képben van.
8/9 Fsms válasza:
Aki több ingatlant tud “kiprivatizalni” a fideszes funkcionariusoknak.
9/9 anonim válasza:
Még posztol pár ilyen öntsünk tiszta vizet a pohárba dolgot, és férjuram 35 éves adómentes kaszinó koncessziójával az oldalán az életben nem választják meg semminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!