Most mégiscsak van itthon LMBTQ propaganda?
"A gender is ugyanígy politikai ideológia"
Na látod, itt a probléma. A gender az a társadalmi nem. Az égvilálon semmi köze nincs a politikához. Viszont a magyarok egy részének sikerült szépen összemosni a szexualitást a politikával. Szóval egy ember neme és szerelmi élete, maga a szeretet politikai kérdés lett... Hát ne haragudjon meg senki, de ha én szeretem a páromat, nem hogy a politikusoknak, de még a szüleimnek sincs hozzá semmi köze, nem mondhatják meg, kit szeressek, és hogy mit vállalhatok vele. És ha ez a kapcsolat létezik, akkor nem értem, hogy miért kéne rejtegetnem. Ha te nem vagy kíváncsi rá, ne nézd. Engem sem érdekel egy csomó reklám, mégis az arcomba nyomják.
Jó dolgukban ezek a homofóbok már nem tudják mi ellen lázadjanak.
Ha nem ez,akkor találnának mást,aki gyűlölhetnek.
Azt sem tudják mi az az erőszak,diktatúra.
Nekik az érzékenyítés,hogy fogadd el a másikat,ne bánts,foglalkozz a saját dolgoddal,nekik az diktatúra,mert ők gyűlölni szeretnek,és akarnak,őket ez élteti sajnos.
A békét nem szeretik,nekik mindig kell valami ellenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!