Most mégiscsak van itthon LMBTQ propaganda?
ember érveld már meg azt ez miért propaganda itt kezdődnek a bajok xd a propaganda folyamatos terjesztést jelent hamis tényekkel való ködösítést, az lmbtq dolgot meg nem terjesztik hanem létező jelenség. Létezik, létezett régen is még az ókori embereknél is. Az meg, hogy azt hitték az emberek, hogy a magyarok is végre vannak olyan értelmesek, hogy nem botránkoznak meg egy ilyen hétköznapi dolgon az nem a közösség hibája.
a kormány kezdte a propagálását azzal, hogy szándékosan terjeszt valótlan állításokat és folyamatosan ellenség képet formál belőlük mindezt közpénzből óriásplakátokon hirdetve, méregdrága tv reklámokkal együtt.
az pedig ha ilyen szinten sértenek meg valakit és próbálják elnyomni a legtermészetesebb reakció, hogy bizonyítod az igazat.
pl. ha téged megvádolnak lopással és te megvéded magad akkor az is propaganda lenne, hogy te nem loptál és ezt bátran hangoztatod is? na ugye, hogy nem.
az lmbtq emberek sem propagandát folytatnak hanem megvédik magukat a saját országának vezetésé által keltett gyűlöletkampánnyal szemben.
ez a reklám is szimplán arról szól, hogy ez egy létező jelenség és gyűlölet helyett a szeretetnek és az elfogadásnak lenne helye egy ilyen helyzetben. Nem pedig arról, hogy tessék ez itt az lmbtq életforma ezzé kell válnod mert ez sokkal jobb élet.
gratulálok nálad bevált a fideszes stratégia, az ilyenek miatt leszünk örökké a fejlődő országok mögött 100 évvel lemaradva.
Tikus balos paneleket nyomod, és még te beszélsz arról, hogy hat rám a propaganda... inkább azt magyarázd meg hogy van az, hogy Skóciában négy éves kortól hormonkezelik nemváltásra a kisgyerekeket szülői beleegyezés nélkül. Ha a szülő ellenáll, elveszik tőle. Erre törvényt hoztak egy évvel ezelőtt. De biztos ezt is a fidesz találta ki.
Persze tudom, hogy neked ez a beteges emberkísérlet jelenti a fejlődést.
Amúgy semmi baj, majd jövő tavasszal meglátjuk, hogy mennyire akarnak a magyarok "fejlődni". Már most is egyértelmű jelei vannak, hogy senki nem kér az aberrált dolgaitokból, remélhetőleg ez április után számodra is nyilvánvaló lesz.
fu de buta vagy te fiam. amint lehetséges lesz az agyátültetés jegyeztesd elő magad szükség lesz rá. Skóciában sem műtenek fiúkat lányokká és fordítva se, te beteg ki sem bírná egy gyermek szervezete mikor 1 felnőttnél is kockázatos, azért ne haragudjál a hülyeségnek is van 1 határa. Skócia csak arról döntött, hogy ha a gyerek úgy érzi, hogy ő valószínűleg transznemű lenne akkor ha megkéri a tanárait tiszteletben kell tartaniuk, hogy ő transznak érzi magát, és az ő általa választott néven szólítsák és nyújtsanak neki a témában kellő felvilágosítást és segítséget. De ez nem úgy működik, hogy jól van egészségedre hanem elbeszélgetnek erről vele mit miért és hogyan érzi így.
neked úgy látszik a kormányzás az lmbtq emberekig tart és nem tovább. a többi már nem számít, hogy rekord magas infláció van, rothadó kórházak, botrányos oktatás, korrupció, szólás szabadság elnyomása, jogállamiság a romokban, de nem baj neked az legyen a legnagyobb bajod, hogy orbán papád kitalálta most kiket kell gyűlölni és terjeszteni a hazugságait ahol tudod az összes többi probléma most nem létezik. olvasgassad az origót meg a pesti srácokat, nézzed a tv2 meg m1 híradót. sötét vagy és az is maradsz. Élvezd akkor, hogy míg ezen botránkoztok ami nem is létezik tönkreteszik az országunkat és Európa szíveként Európa szégyenei leszünk. És igen indulatosan fogalmaztam lehet ezt is propagálnod, hogy nézzed milyen bunkó a baloldali, de most már nem érdekel mert ezt a fajta orbitális fideszes baromságot épelméjű ember már nem képes tolerálni. Rengeteg sok lmbtq embert ismerek és mindegyik emberileg 100X többet ér mint az ilyen elvakult fideszesek akiknek köszönhetően az őket ért bántalmazások mára a duplájára nőttek. titeket mind elvakított és megfertőzött a gyűlöletkeltés.
Én sem mondtam egy szóval sem hogy átműtik, csak csúsztatsz és hazudsz. Bár nyilvánvaló, hogy hosszú távon a célotok ez. Ezt kell megakadályozni ahogy csak lehet.
A válaszod másik részével egyetértek, nem vagyok ugyanis fiedeszes. Viszont tipikus terelés a kínos témáról az, hogy felhozod a kormány szennyesét, aminek nem tudom mi köze a ti szennyesetekhez.
"Skócia csak arról döntött, hogy ha a gyerek úgy érzi, hogy ő valószínűleg transznemű lenne akkor ha megkéri a tanárait tiszteletben kell tartaniuk, hogy ő transznak érzi magát, és az ő általa választott néven szólítsák és nyújtsanak neki a témában kellő felvilágosítást és segítséget."
Örülök azért, hogy kifejtetted a pontos szándékaikat.
Magyarul támogatod a kiskorúak nemvaltását, kivéve az operációt. De a hormonkezelést azért mehet.(Meg majd az operáció is, csak előbb kellően érzékenyítünk.)
Ebben mi a propaganda?
Mondjuk inkább társadalmi célú hirdetés,szeresd a gyerekedet,úgy,amilyen.
Egyébként elhangzik valahol a reklámban,hogy meleg a gyerek?
Mert,aki sminkes,vagy fodrász,az csak meleg lehet?
Te ugye csak játszod a hülyét? Egy fickó, aki sminkkészletet kap ajándékba nyilván hétköznapi heteró emberre vall ugye? Amúgy mindegy milyen, közétek tartozik: ha heteró is, queer még lehet. Nem én találtam ki...
Meddig lehet még tagadni, csűrni csavarni a valóságot kíváncsi vagyok.
Miért,ha ajándékba kapja,azt csak ő használhatja?
Festette magát a reklámban?
Nem.
Az is lehet,hogy sminkesnek tanul,és ahhoz kell neki a sminkkészlet.
De nem ez a lényeg,hanem az,hogy olyan ajándékot veszünk a szeretteinknek,amire vágyik.
Ha nem szereti a fiús dolgokat,akkor nem veszek neki kisautót.
Nekem pl Barbie babákat vettek a szüleim,mert én azzal szerettem játszani.
Mi ezzel a baj?
Mindenki hagy éljen már úgy,ahogy akar,ne mások mondják meg,hogy mit lehet és mit nem.
Amúgy meg heteró pasit is láttam már,aki festette a körmét.És?
Volt idő,amikor a tetovált emberekről is negatív sztereotípiák voltak.
Ma meg minden 2.fiatalnak van tetoválása.
Mi ebben a rossz?Semmi.
Ez nem egy ideológia,amit propagálni lehet,a vallás mondjuk már annál inkább.
Egyébként heteró férfiak is használhatnak alapozót.
Szerinted,akik a tv-ben szerepelnek férfiak,azokat nem sminkelik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!