Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nem szoktatok...

Fideszesek, nem szoktatok meglepődni külföldön járva, hogy nincs kiplakátolva mindenhol, hogy XY ország előre megy és nem hátra, meg Soros-plakátot sem láttok?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit szoktatok gondolni?

2021. dec. 18. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Azt hogy nem orbanisztanban vagyok hala az egnek
2021. dec. 18. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Ja es azt hogy erre van penz de egeszsegugyre nincs

Es arra hogy takarodjanak mar a zsideszesek mert eleg kart okoztak mar

Azt is hogy ha ennyire kell a propaganda akkor baj lehet :D

2021. dec. 18. 07:41
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem, én olyan országban csodálkozom 10 év, ahol eszméletlen pénzeket költenek a nem létező rasszizmus elleni kampányra. Újabban meg a szivárványos kampányra, a legutóbbi 2 évben meg az oltakozási kampányra. Még közúti tájékoztató táblákat is gyártottak, hol van oltópont meg teszt.

Személy szerint inkább a nemzeti propagandát látnám, ha már úgyis kidobják valamire a befizetett adóm.

2021. dec. 18. 07:47
 4/10 A kérdező kommentje:
En mar jo par eve elkoltoztem otthonrol es valszeg addig haza sem jovok, mig Orbanek a jol megerdemelt letoltendo 20-30 evuket ulik le a Csillagban.
2021. dec. 18. 07:47
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Meg nem is figyeltem!? :) Valahogy amikor kulfoldon vagyok, nem szoktam bamulni a plakatokat :)
2021. dec. 18. 07:48
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Gondolom az érzékenyítős Coca Cola, vodaphone stb. plakát jobban tetszik 🤷‍♂️,mondjuk nekem nem.
2021. dec. 18. 07:48
 7/10 anonim válasza:
78%
Nekem teljesen mindegy. A plakátokat nem nézem.
2021. dec. 18. 07:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Megtanultam úgy élni, hogy plakátot, hirdetést észre sem veszek. Ami idegesít, a neten is mindig ilyesmit tolnak az orrom elé.
2021. dec. 18. 08:08
 9/10 anonim ***** válasza:
2%
A miv vezetőnk Viktor urunk, parancsolónk legalább jó irányvonalat mutat a magyaroknak ezzel a rengeteg plakátozással, hírdetem is az igét a gyarló Nyugatnak, hogy kövessék már a mi eszelős példánkat.
2021. dec. 18. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:
30%

Fontos ez? Egetverő probléma?

Hol kellene lássak ilyen plakátokat? Melyek azok az európai országok, ahol verseny van pártok között, ahol a kormánypártoknak félteniük kell a pozíciójukat? :D Szinte mindenhol koalícióban kormányoznak a nemzeti pártok a szocikkal! Ha körülnézel, akkor lásd már ezt is! Lengyelek, azok, akiknél a politikai hadszintéren kb. ugyanolyan a felállás, mint nálunk. Na náluk vannak is hasonlóan "súlyos" plakátok. Akár vöröscsillag helyett kék csillag, (uniós zászlóból kimetszve), abortusz ügyében már-már sokkoló plakátok stb.

Amúgy kifelejtetted a sorból a migránsszámláló plakátot! Legalább az elfogulatlanságnak a látszatát ha keltenéd...

2021. dec. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!