Csak én gondolom azt, hogy ez a "finn oktatási modell" csak egy provokáció itthon arra, hogy támadják a kormány oktatási rendszerét?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem: ki az a hülye, aki elhiszi, hogy napi 3-4 óra tanulással (szintén videóban hallható) valaki megtud tanulni fiatal korára 3-4 nyelven?
Ez a finn oktatási módszer egy jól irányzott propagandának tűnik és az ellenzék hiába várja el, hogy bevezesse a kormány, napi 3-4 óra tanulással nemhogy angolul de még magyarul se fognak megtanulni a tanulók.
2021. dec. 19. 20:04
21/21 anonim válasza:
Kedves kérdező nem tudom hogy eddig miért nem vezették be országonként de az oktatás országonként változik így is pl. Itthon kötelező matekból érettségizni viszont ha jól tudom Szlovákiában nem kötelező viszont azt tudom hogy kellene egy jobb oktatási rendszer alapfokú oktatástol a felsőoktatásig és én ezért fogok a kormány ellen szavazni tavasszal nyugodtan lehet támadni akár emiatt is a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!