GreatLear kérdése:
Mennyire szeretitek a Gyurcsány Show-s reklámokat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 02:06
1/13 anonim válasza:
Ez jó kérdés, tetszik.
Nos, eddig bírtam őket, mert viccesek voltak. De már dög unalmas.
2/13 anonim válasza:
Nekem tetszettek. Kár, hogy már nem látom őket, visszavettek belőlük, gondolom.
3/13 anonim válasza:
Remélem lesznek új epizódok is, ha már MZP szorgosan szállítja a bevágható szövegeket hozzá.
4/13 anonim válasza:
Elérték hogy telora is kerüljön adblock :D :D
Addig ott elviseltem a reklámokat, ugy is ritkan yt-zek, de mikor már párttol független, de politika jön ott is szembe az már sok.
6/13 anonim válasza:
Néha a Youtube-on látom őket. Ma megnéztem egyet, és bevallom őszintén, felröhögtem rajta. Legalább szórakoztató, ha már ennyi pénzt elcsesznek rá a mi pénzünkből.
8/13 anonim válasza:
Hihetetlenül utálom már: ha kell, ha nem, ezt KELL nézned, nem választhatsz, hiába is van a netes felületeken, hogy milyen hirdetés jöjjön a zembernek. Ez az állandó erőszakosság full gáz már a főMajomtól...
9/13 anonim válasza:
Ha unod őket, akkor a reklám sarkában valahol van egy info vagy hasonló gomb, és ott feljön egy menü, amiből
kiválaszthatod, hogy ettől a hirdetőtől ne mutasson több reklámot.
10/13 anonim válasza:
Mi ez mi kell az ismeretlen forrásból való telepítést (mert nyilván a google nem engedi a store-jába azt az alkalmazást, ami az ő reklámaikat kerüli ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!