Szeretitek Gyurcsány Ferencet ? Mi a véleményetek róla ? Szokott vajon hazudni ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 23:57
1/25 anonim válasza:
Én annyit tudok róla hogy a dobrev család nagy maffia szervezet volt annak idején...
2/25 A kérdező kommentje:
Igen ? Nem semmi. Van, aki szerint Gy. F. piàl. Szerintetek?
2021. ápr. 9. 00:02
3/25 A Cenz Ura válasza:
Együtt szoktak bulizni Orbánnal
míg Orbán zabál addig Feri piál
4/25 anonim válasza:
Szerintem is pial máskülönben nem lehet elviselni Gyurcsány patkány pofajat
5/25 anonim válasza:
Szerintem igen, iszik, de ez azért politikus körökben nem nagy kaland, kinek a drog, kinek az alkohol, a többségük nem tiszta.
6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem Orbán V. nem piál.
Ki hozta nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc Balatonöszödi beszédét és miért mondta azokat a dolgokat, amiket mondott ? Nem gondolta, hogy akár balul is elsülhet ?
2021. ápr. 9. 00:12
7/25 anonim válasza:
Nem, Orbán nem piál... annyit. Viszont gyógyszerre issza azt a nemannyit. :)
8/25 anonim válasza:
Minden politikus szokott hazudni. Amelyik politikus nem hazudik az rosszul végzi a munkáját.
9/25 anonim válasza:
6
Az őszödi beszéde kiszivárgása egy megjatszott színjáték volt annak reményében hogy felbőszül a magyar nép és fellázadnak amit jól leverhetnek majd a rendőrök
10/25 A kérdező kommentje:
De ennek akkor mi értelme volt, hát hiszen ellene bőszültek fel, le is mondatták.
2021. ápr. 9. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!