Szerintetek érdekelni fog valakit is a pedagógusok sztrájkja?
Én támogatom őket ebben, demokráciában ha valamivel nincsenek megelégedve az emberek, akkor küzdenek és harcolnak, kár szembemennek a hatalommal.
Én kiindultam abból viszont, hogy a covid ideje alatt szinte egy vállalkozót se támogattak ( étterem, edzőterem, vagy hasonló olyanokat, akiknek zárva kellett lenniük) persze Tiborcz/ Lölő vállalkozásain kívül, sőt még azzal is megfenyegették őket, ha kinyitnak tüntető jelleggel és ezzel megszegik a szabályokat, akkor gigabüntetés... Csak mert ugye már több hónapja zárva voltak, s az állam nagy ívben szarta le azt, hogy ezek az emberek miből fognak megélni.
Kívánom, hogy a sztrájk sikeres lwgyen, de a kormányból kiindulva szerintem letudja azzal, hogy ezért baloldal a hibás, és kész, nem fog senkit se izgatni.
A tanárok különleges helyzetben vannak, nem csak a velük szimpatizálókra számíthatnak.
Étterembe, edzőterembe járni kényelmi szolgáltatás, ezt még a vendégek is felfogják. Az oktatás nem, és pont az SZJA-visszatérítés az ékes példa arra, hogy a gyerekes családok még a kormánynak is releváns méretű csoportot jelentenek. Ha a sztráj miatt ők szívnak, rövid határidővel el fognak kezdeni sírni a helyi fideszesekenek is.
Sajnos a magyarok többségét nem igazán érdekli,nem szolidárisak a tanárokkal.
Sokak szerint még ennyit sem érdemelnek.
Ők addig jutnak el,hogy felveszik a támogatást a gyerek után,de,hogy milyen oktatást kap a gyerekük,az már másodlagos.
Akit nem érdekel,az vagy
-Magániskolába hordja a gyerekét,és oda mindig lesz tanár
-Nem érdekli az oktatás,ők az iskolára gyerekmegőrzőként tekintenek,ezek szokták mondani 18 évesen,hogy menjen el dolgozni,amikor már nem jár utána a pénz,illetve pénzbe kerül a gyereket taníttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!