Vége a viszonylag olcsóbb élelmiszer-vásárlási lehetőségeknek?
Figyelt kérdés
Családom, barátaim, ismerőseim túlnyomó többsége Aldi-Lidl-Penny vásárló. A magyar ábécékben jóval nagyobb a drágaság.
2021. dec. 13. 12:02
1/15 anonim válasza:
A krumpli nagyon olcsó választások környékén.
2/15 anonim válasza:
Kérdező, te melyik bolygón élsz? Rekordot döntenek az élelmiszer árak, csak gondoltam szólok.
3/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon magasak az árak, de még mindig jóval olcsóbb ugyanaz a termék a Pennyben, Lidlben, Aldiban, mint pl. a Reálban vagy a Privátban.
2021. dec. 13. 12:16
4/15 anonim válasza:
ezek után mondja bárki a Fideszre hogy nem kommunista
5/15 anonim válasza:
A boltok adják át ingyen az élelmiszereket a fidesznek.remélem hogy csak terv marad mert ha ezt meghallja brüsszel akkor háborút indítanak ellenünk és kiírtanak mind egy szálig.
6/15 anonim válasza:
igen. most már csak nagyon drágán tudsz vásárolni mert a gonosz kapitalista multik mindent nagyon drágán adnak. szerencsére, dicső kormányunk kiszorítja ezeket, és utána a Nemzeti Élelmiszerláncban, ami Bölcs Lölö kezében lesz, már szinte ingyen vásárolhatsz nemzeti eledeleket.
7/15 anonim válasza:
#6-os vagyok, az ironizálás után elolvastam amit linkeltél és tátva maradt a szám
b+
tiszta 50-es évek, Orbán Rákosi babérjaira vágyik
nincs pékárú, központi beszolgáltatás, normálisak ezek?
persze gondolom a fidesztálibok ennek is tapsikolnának, de azok a saját gyereküket is feláldoznák a Vezérükért, tiszta észak-kórea
8/15 anonim válasza:
ha ezért nem gyűjtják rájuk a parlamentet, akkor tényleg bármit meg lehet tenni ezzel a néppel ebben az orszégban
9/15 anonim válasza:
Majd a választás előtt, amikor a fidesz ismét ingyen osztogatja a krumplit.
10/15 anonim válasza:
Kevesebbet kell zabálni,akkor kevesebbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!