Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is utálják ennyien...

Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?

Figyelt kérdés

Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?

Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.

2021. dec. 8. 15:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne utálni egy elhízott bányarémen ?

Amúgy meg ö csak OV pénztárcája. Esze kb semmi.

2021. dec. 8. 18:11
 32/35 anonim ***** válasza:
A Mészáros és Mészáros kft jobban teljesít.
2021. dec. 8. 19:51
 33/35 anonim ***** válasza:
Még egy személy, aki Mészáros helyett irányít: [link]
2021. dec. 8. 20:20
 34/35 anonim ***** válasza:
,,Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?"-viszont be tudja bizonyítani a vagyon gyarapodásat? Ha már nekem is kell irni adóbevallast, akkor neki is kéne tudni nem?
2021. dec. 10. 12:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem (annyira) Mészárost utálják, hanem Orbánt, aki miatt mindez megtörténhetett.
2021. dec. 11. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!