Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?
Figyelt kérdés
Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?
Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.
2021. dec. 8. 15:02
31/35 anonim válasza:
Mit kéne utálni egy elhízott bányarémen ?
Amúgy meg ö csak OV pénztárcája. Esze kb semmi.
32/35 anonim válasza:
A Mészáros és Mészáros kft jobban teljesít.
33/35 anonim válasza:
Még egy személy, aki Mészáros helyett irányít: [link]
34/35 anonim válasza:
,,Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?"-viszont be tudja bizonyítani a vagyon gyarapodásat? Ha már nekem is kell irni adóbevallast, akkor neki is kéne tudni nem?
35/35 anonim válasza:
Nem (annyira) Mészárost utálják, hanem Orbánt, aki miatt mindez megtörténhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!