Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?
Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?
Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.
Lássuk csak 80-as az IQ-ja, Felcsútról származik, azt sem tudja mi történik körülötte, csak magyar állami pályázatokból gazdagodott meg (semmi tőzsde meg ilyenek), csak akkor amikor Orbán 2/3-os hatalmon volt.
Neked nem furcsa ez?
2: már ne haragudj, de mit számít az, hogy honnan származik? Azt pedig kétlem, hogy 80as lenne az IQ-ja, ha vezérigazgató. Az ugyanis rengeteg felelősséggel jár. Egy retardált, vagy átlag alatti intelligenciájú ember pedig kezelni sem tudna ennyi vagyont, a lehetőséggel sem élt volna.
Én pont azt olvastam, hogy már a kilencvenes években is milliárdos volt.
5: láttam, és a Bődöcsön még nevettem is, mert viccesre sikerült.
De ennek mi köze a kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!