Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is utálják ennyien...

Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?

Figyelt kérdés

Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?

Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.

2021. dec. 8. 15:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
25%
Irigység. Na meg politika.
2021. dec. 8. 15:02
 2/35 anonim ***** válasza:
89%

Lássuk csak 80-as az IQ-ja, Felcsútról származik, azt sem tudja mi történik körülötte, csak magyar állami pályázatokból gazdagodott meg (semmi tőzsde meg ilyenek), csak akkor amikor Orbán 2/3-os hatalmon volt.

Neked nem furcsa ez?

2021. dec. 8. 15:07
 3/35 A kérdező kommentje:

2: már ne haragudj, de mit számít az, hogy honnan származik? Azt pedig kétlem, hogy 80as lenne az IQ-ja, ha vezérigazgató. Az ugyanis rengeteg felelősséggel jár. Egy retardált, vagy átlag alatti intelligenciájú ember pedig kezelni sem tudna ennyi vagyont, a lehetőséggel sem élt volna.

Én pont azt olvastam, hogy már a kilencvenes években is milliárdos volt.

2021. dec. 8. 15:10
 4/35 anonim ***** válasza:
17%
2: tévedés, a tőzsdei bevezetésből származik legnagyobb mértékben a gazdagsága. Továbbá rengeteg cége van, amelyik a piacon mozog s nem tendereken nyer EU-s finanszírozású megbízásokat. Az IQ-ját hogyan mérted meg? Továbbá mi a magyarázatod arra, hogy már a Fidesz 2/3 előtt milliárdos forgalmú cége volt?
2021. dec. 8. 15:10
 5/35 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 15:15
 6/35 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül, hogy történt-e csalás, vagy sem, ekkora vagyont egy átlagember képtelen lenne felhalmozni, így inkább az a valószínűbb, hogy az átlagnál jóval magasabb az intelligenciája (ha már ennyien az IQ-ját támadják).
2021. dec. 8. 15:15
 7/35 A kérdező kommentje:

5: láttam, és a Bődöcsön még nevettem is, mert viccesre sikerült.

De ennek mi köze a kérdéshez?

2021. dec. 8. 15:17
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom, egy tekebábut sem utálok, ha nem dől el, vagy ha eldől. Elég a sok közül, végig nézed mi is történt a Mátrai Erőművel. Van időd, végig nézed, számolod, csak azokat amik teljesen nyilvánosak és láthatod, a te adódból mennyit toltak a zsebébe. Na de nem Mészáros Lőrincet utálom. Lehetne Kiss Pista, Kovács János. A rendszer az utálatos, amiben nyíltan megy ki a pénz saját zsebekbe.
2021. dec. 8. 15:22
 9/35 anonim ***** válasza:
78%
6: az IQ azért a megszólalásokból belőhető, nézegess róla videókat a neten
2021. dec. 8. 15:23
 10/35 A kérdező kommentje:
9: akcentussal beszél, ezen kívül nem gondolom, hogy retardáltnak tűnne. Ezt már csak belelátják az emberek.
2021. dec. 8. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!