Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is utálják ennyien...

Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?

Figyelt kérdés

Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?

Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.

2021. dec. 8. 15:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
20: így van, ő az arc, aki aláírja, amit elé tesznek, és elviszi a balhét, ha gond van. Nem ő irányítja a cégeket.
2021. dec. 8. 16:19
 22/35 A kérdező kommentje:
20: erre nincs semmi bizonyítékod, szánalmas személyeskedés és trend az egész.
2021. dec. 8. 16:19
 23/35 anonim ***** válasza:

Ez a két személy (+ még néhány kevésbé ismert) irányíthatja valójában a papíron Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő cégbirodalmat:

[link]

[link]

2021. dec. 8. 16:26
 24/35 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdező, nem az M1-ből, Kossuth Rádióból, Magyar Nemzetből, Magyar Hírlapból kell tájékozódni, amelyek nem adnak hírt az Orbán-kormány és a Fidesz számára kínos ügyekről.

2021. dec. 8. 16:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert érdekes módon tollasodik, azért.
2021. dec. 8. 16:55
 26/35 A kérdező kommentje:
24: ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nem nézek TV-t.
2021. dec. 8. 16:57
 27/35 anonim ***** válasza:
"Én pont azt olvastam, hogy már a kilencvenes években is milliárdos volt." Miféle fake news weboldalon olvastad ezt a nyilvánvaló valótlanságot? Hol olvastad?
2021. dec. 8. 17:02
 28/35 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 17:03
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Kicsoda Mészáros Lőrinc?

Készíts be popcornt és egy kis vodkát.

Első rész

[link]

Második rész

[link]

2021. dec. 8. 17:07
 30/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?"

Nyilván nem, és ebben nagyon jó a fidesz. Ettől függetlenül az ember reménykedik, hogy egyszer majd jön valaki, aki rendezi a fidesz NER-esítéseit. Sajnos valószínűleg addigra késő lesz.

Gyakorlatilag elég az első néhány közbeszerzést megbugázni, és annak a hátterét tökéletesen eltüntetni. Utána elég annyi, hogy a pályázónak teljesítenie kell olyan pályázati feltételeket, amit csak korábbi győztesek tudnak. És így a többi már "tiszta".

Én megértem, hogy vannak olyan emberek, akik sokmindenhez értenek. Azt is, hogy valaki sikeresen pályázik. De hogy minden egyes pályázatot csak ő nyerjen meg... És emellett még egész véletlen olyan barátai legyenek, akik ehhez hozzá is tudják segíteni... És amíg a barátai nem voltak megfelelő pozícióban ÉS nem ő lett a "legjobb barát", addig meg sehol sem volt... Nos sokmindent lehet hinni, de azt hinni, hogy ilyen körülmények között ő mindent a saját erejéből ért el... Minimum vakság.

A rendszer átlátásához hozzátartozik, hogy éredekes módon, amíg a "legjobb barát" más volt, addig az a legjobb barát volt a "legokosabb" is. És ez a barát kb sehol sem volt. Ám amikor ez a bizonyos legjobb barát ex lett, akkor ő már nem is tudott skb semmilyen közbeszerzést sem nyerni.

És tudod mi az igazán "furcsa"? A legtöbb fideszes nem tagadja, hogy a fidesz lop. Csak épp elintézik egy "dehát a másik is lop"-pal.

2021. dec. 8. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!