Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?
Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?
Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.
Kérdező, nem az M1-ből, Kossuth Rádióból, Magyar Nemzetből, Magyar Hírlapból kell tájékozódni, amelyek nem adnak hírt az Orbán-kormány és a Fidesz számára kínos ügyekről.
"Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?"
Nyilván nem, és ebben nagyon jó a fidesz. Ettől függetlenül az ember reménykedik, hogy egyszer majd jön valaki, aki rendezi a fidesz NER-esítéseit. Sajnos valószínűleg addigra késő lesz.
Gyakorlatilag elég az első néhány közbeszerzést megbugázni, és annak a hátterét tökéletesen eltüntetni. Utána elég annyi, hogy a pályázónak teljesítenie kell olyan pályázati feltételeket, amit csak korábbi győztesek tudnak. És így a többi már "tiszta".
Én megértem, hogy vannak olyan emberek, akik sokmindenhez értenek. Azt is, hogy valaki sikeresen pályázik. De hogy minden egyes pályázatot csak ő nyerjen meg... És emellett még egész véletlen olyan barátai legyenek, akik ehhez hozzá is tudják segíteni... És amíg a barátai nem voltak megfelelő pozícióban ÉS nem ő lett a "legjobb barát", addig meg sehol sem volt... Nos sokmindent lehet hinni, de azt hinni, hogy ilyen körülmények között ő mindent a saját erejéből ért el... Minimum vakság.
A rendszer átlátásához hozzátartozik, hogy éredekes módon, amíg a "legjobb barát" más volt, addig az a legjobb barát volt a "legokosabb" is. És ez a barát kb sehol sem volt. Ám amikor ez a bizonyos legjobb barát ex lett, akkor ő már nem is tudott skb semmilyen közbeszerzést sem nyerni.
És tudod mi az igazán "furcsa"? A legtöbb fideszes nem tagadja, hogy a fidesz lop. Csak épp elintézik egy "dehát a másik is lop"-pal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!