Ki Németország, Franciaország, Egyesült Királyság vagy más nyugati országok "Mészáros Lőrince"?
Tehát olyan ottani kormányközeli személy akin látszik hogy buta mint a föld, és a nevét sem tudná egyedül leírni, de még is milliárdos vállalkozó.
Tudtok konkrét neveket?
Vagy ilyen dolgok csak a nemkorruptMagyarországon vannak?
"Mészárosnak már milliárdos forgalmú cége volt már 2010 előtt is."
HAZUDSZ!
Ilyesmi az általad felsorolt országokban nem politikai, hanem öröklési alapon fordulhat csak elő.
Az a politikai erő, ami ilyesmit megkockáztatna, rögtön be is jelenthetné a feloszlását.
"Mészárosnak már milliárdos forgalmú cége volt már 2010 előtt is."
Azért volt a 2006-os nettó árbevétele 19 millió (nem milliárd!), a 2007-es nem egész 2 millió (nem milliárd!), a 2008-as pedig 100 millió. Ha nagyon szarkasztikus szeretnék lenni, akkor 2009-ben is "csak" 995 millió volt, ami még mindig nem milliárd. Milliárd fölé 2011-ben ment először.
Csak a tisztánlátás miatt írom le neked, még mielőtt térdre borulsz előtte...
Én még egy némettől sem halottam azt például, hogy: Inkább egy német lopjon mint Soros, vagy egy migráncs!
Meg hogy: Én is lopok, te is lopsz, mindenki lop!
Ilyen nép, csak Magyarországot lakja!
Orbán megmondta, hogy nem tűri a korrupciót.
A Polt féle ügyészség nem talál korrupcióra utaló nyomokat.
Tehát korrupció nincs is.
Lölő okosabb és szerényebb mindenkinél.
Összefoglalva :
Mássz fel az ereszre, szavazz a fideszre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!