Miért is utálják ennyien Mészáros Lőrincet?
Rengetegen gyűlölködnek, és ha van rá okuk, akkor egy szót sem szólok. Viszont be tudná valaki bizonyítani, hogy ellopta azokat a milliárdokat?
Nem akarom támogatni, sem elítélni, csak érdekel, hogy mi az alapja annak, amiért ennyien utálkoznak?! Az kifejezetten pozitív dolog szerintem, hogy nem ad interjút a provokatív médiának, én sem adnék, ha a hátam közepére nem kívánnám a népszerűséget. Pl. introvertált személyiség vagyok, és szinte biztosan a zártosztályon kötnék ki, ha ennyien zaklatnának az anyagi helyzetem vagy a privát életem miatt.
Kérdező, nem tudom, hány éves vagy, de az látszik, hogy k*rvára tájékozatlan vagy (vagy csak megjátszod a hülyét?) + mellé még borzasztóan alacsony az erkölcsi-etikai színvonalad is („már ne haragudj, de mit számít az, hogy honnan származik?”). Ezek szerint neked mit se számít az, hogy valaki mondjuk a szabadalmaztatott találmányaiból gazdagodott meg, vagy mondjuk kábítószer-kereskedelemből vagy éppen korrupció révén.
Mészáros Lőrincnél lényegében az Orbán-família vagyonát deponálják. Orbán Viktor, aki gyerekkora óta ismeri őt, felkérte arra, hogy játssza el ezt a szerepet. Mészáros Lőrinc egy gázszerelő végzettségű egyén, akinek 2011-ig nem volt egyéb cégvagyona, mint egy papíron veszteségesen működő betéti társaság. A névlegesen a tulajdonában lévő cégeket nem ő irányítja, menedzseli valójában, hanem valószínűleg Garancsi István + még néhány személy, akiknek a nevét csak találgatni lehet.
Igen, tájszólással, elnézést! Te pedig igen frusztrált lehetsz, ha ennyi miatt valakit butának nevezel.
11: arra írtam a “mit számít, honnan származik?”-ot, hogy valaki szóba hozta a Felcsúti származását, aminek nincs köze semmihez.
Igen, azon már túl vagyok, hogy Orbán bábuja, és egy randim pajtira rábízott multimilliárdokat. Nem paranoid ez egy kicsit? Nem egy filmben vagyunk. Persze nem lehet kizárni, de eddig ezek az érvek pusztán csak a kormány iránti gyűlöletet tükrözik.
18: nyilván én vagyok a buta, és nem az, aki személyeskedik, indulatos. Bár ez is inkább frusztráció.
Utánanéztem, mit kellene látnom? Elmagyaráznád?
"Azt pedig kétlem, hogy 80as lenne az IQ-ja, ha vezérigazgató. Az ugyanis rengeteg felelősséggel jár. Egy retardált, vagy átlag alatti intelligenciájú ember pedig kezelni sem tudna ennyi vagyont"
Kérdező, te tényleg ennyire szánalmasan naiv vagy, vagy csak megjátszod? :D Persze hogy nem tudna, de nem is kell neki, mert valójában (mint írta valaki fentebb) nem ő menedzseli a cégbirodalmát, erre van helyette egy agytröszt, amelynek a feje valószínűleg Garancsi István lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!