Miért jár rá a rúd az oltásellenes vírustagadó sztárokra? Tegnap Kóbor, ma Csollány. Go(r)dény lelke ilyenkor is tiszta marad?
Ugyan mit ment?
Hajszálon függ egy embernek az élete, és emberek százai a vélt oltatlansága miatt a halálba küldené. Felfogják, mit mondanak??? Másik ember halálát kívánni??? Döbbenet!
Erre kiderül (legalábbis nagy a gyanú), hogy mégis oltott volt. A habzó szájú halált kívánók erre mit tesznek? Továbbra is a halálba kívánják, ez valami elképesztő
"Szerintem meg Lepoha hazudik"
Szánalmas vagy kérdező! Először azzal jöttök, hogy nem is volt oltva most meg megpróbáltok mindenfélét kitalálni , hogy nektek legyen igazatok.
Szerintem te hazudsz csak.
52
" A habzó szájú halált kívánók erre mit tesznek? Továbbra is a halálba kívánják, ez valami elképesztő"
Mint abban a bizonyos táborban 76 eve
"Az egyik ember szívproblémáját a kizárólag felesége kedvéért felvett pfizer váltotta ki a másik ember 10 napra a jansen után kórházban van."
Forrás?
Itt én többször linkeltem már a forrást, de folyton letörlik.
Azt javaslom bármelyik közösségi médiában írd be, hogy Letoha Csollány.
58, na ja beoltatta magát pálinkával...kicsit nézz jobban utána. Ezt Csollány instagram oldalán van.
"Beoltottam magam ! És az ismétlőre se kellett heteket várni ! 😂😂😂" és a fotón egy pálinkás üveg van.
Ez nem az a vakcina:)
Inkább neked kéne jobban utánanézni. Az a poszt szeptemberi.
Dr. Letoha Tamás írta egy posztban, hogy elege van a mocskolódásból, és közli, hogy be volt oltva Csollány Szilveszter. Eleve nem is vállalhatott volna munkát Ausztriában oltás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!