Miért jár rá a rúd az oltásellenes vírustagadó sztárokra? Tegnap Kóbor, ma Csollány. Go(r)dény lelke ilyenkor is tiszta marad?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 00:27
21/129 anonim válasza:
#12 Fura, úgy volt, hogy egészségügyi dolgozóknak kötelező az oltás. Jól megvédte...
22/129 anonim válasza:
21.
Lepattan mint a golyó azt állítják
23/129 anonim válasza:
Kérdező: lehet számodra fura lehet, de emberek önállóan hoznak döntést, senkit nem kényszerítettek ebben az esetben semmire, nem úgy, mint a remek oltással.
24/129 anonim válasza:
14-es vagyok, mi van nemhogy örülnétek, hogy nálunk nem haltak meg koronavírusból az ismnerőseim közül, lepontoztatok?! Nektek csak a halál jó?
25/129 anonim válasza:
Ennél sokkal durvább az igazság. Csak hátrább az agarakkal. Mondtam nem szabad a parlagfűvet írtani, mert ha kiírtunk egy növényt, a természet visszavág. Na és jött a koronavírus helyette, na attól mi bajotok? És mi volt a parlagfűvel?
Hiába harcoltam a parlagfű jogaiért, az életéért. Szörnyű volt ez a gyilkolás. Nem találok szavakat.
26/129 anonim válasza:
Nekem miért tűnnek az oltottak gonosznak. Arra gondolok, hogy mennyire tapsikolnának, ha Gődény lenne a következő.
Emberek vagytok ti egyáltalán?
27/129 anonim válasza:
Nincs itt semmi különös. Ha egy oltott hal meg, akkor meg az oltatlanok élvezkednek, hogy ők megmondták és már várják, hogy mindenki meghaljon, aki oltott. Mint az ovisok.
28/129 anonim válasza:
26Nem mindegyik közülük csak páran, vannak akiknek több regisztrációjuk van és mindenhova beírogatnak, hogy soknak tűnjön. A legtöbben kényszer hatására mentek bele
29/129 anonim válasza:
Kóbor nem volt vírustagadó, csak magára nem érezte veszélyesnek, örök életében makk egészséges volt. Elmondhatatlanul szomorú ennyire értelmet halála egy ilyen embernek :(
30/129 anonim válasza:
Görényt egy kicsit se sajnálnám, hány száz vagy ezer áldozata lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!