Magyarországon miért van ilyen sok vírustagadó és oltásellenes?
Figyelt kérdés
Már lassan az összes európai ország megelőz minket a beoltottság terén.2021. aug. 22. 18:14
1/157 anonim válasza:
Sokan a Facebookon hülyítik egymást.
2/157 anonim válasza:
Ez az ország mindenben tökutolsó ha nem vetted volna észre.
3/157 anonim válasza:
A Facebook legtöbbet kattintott linkje az volt, hogy halálos a COVID-19 vakcina [link]
4/157 anonim válasza:
Mert birkák, féltik a maradék agysejtjüket.
Maguknak meg bebeszélik azt, hogy majd az oltottak programozottan 1-2 év múlva meghalnak és ők fogják az új világrendet benépesíteni.
Amúgy én ezektől a teljes egészségügyi ellátást megvonnám, természetesen TB-t se kéne fizetni. Aztán ha eltörik a lába vagy bármi baja lesz, egyen rá valami füvet.
5/157 anonim válasza:
Azt olvastam én is hogy Magyarországon vannak az egyik legtöbben rákattanva a Facebookra.
6/157 anonim válasza:
Én is vírustagadó vagyok. Nem tudok reális választ adni rá. Egyszerűen útálom a vírust, nem értem hogy mirét baj ez? Nem szeretnék oltást sem. Már a tűt, szurit rühelltem az isibe is
7/157 anonim válasza:
Pedig egyelőre csak szuri van, a gyógyszeren még dolgoznak.
8/157 anonim válasza:
Én nem vagyok vírustagadó, én oltástagadó vagyok.
10/157 anonim válasza:
Ez a nagy demorácia, lassan a többi kötelező oltást sem fogják beadatni, ha így haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!