Magyarországon miért van ilyen sok vírustagadó és oltásellenes?
Mert a Magyaroknak mindig több eszük volt, mint az átlagnak.
Tessék, egy saller az oltáspártiaknak:
Arra már nem is számítok, hogy esetleg gondolkodni próbálnának.
Én akkor mesélek róla. Olvasom FB-on a szakértő MTA doktor videoját, van más orvos is, kutató aki ugyanígy elmondja ugyanezeket. Hogy a MODERNA, egy DNS véltoztató génterápiás cég. Ez is a nevük. MO(dificat)E RNA. Soha nem csináltak oltást, csak génterápiát, akkor most mit gondoljak az oltásról? AZ nem egy oltás hanem egy új génterápia. Közben olvassa az ember, hogy a gazdagok már új embert : EMBER 2.0-át akarnak megváltozott génekkel. Ilyenkor mi mit gondoljunk? Megváltoztatnak minket. Más génekkel, más aggyal már én leszek
Az egyetlen igazi vakcina a kínai, mert az tartalmaz legyengített vírust. A Pfizer is génterápiát tartalmaz, ami megváltoztatja az immunválaszokat. A szervezetnek van egy kidolgozott immunválasza náthára, hasmenésre, mindenre. Most ezt egy ilyen génterápia/oltás felülírja. lehet hogy télen belehalunk egy influenzába? Korházba kerülünk egy náthától? Sokkal rosszabb lesz nekünk így mint a covid!
Az oltás lényege, hogy higyj annak acégnek aki ezt adja. Én a közember hogy hihetnék nekik, amikor sosem akartak nekünk jót. Miért most akarnának? Ott a bioengeenering, szorják a permettel a nehézfémeket. Miért most ezzel az oltással akarnának nekünk jót, amikor a terveikben az ember2.0-a van? MIÉRT?
KONTRA:
Nem lehet tudni a hosszú távú mellékhatásokat. Miért csak a fehéreknek adják be? hosszú idő óta ellenünk hoznak döntéseket. Az EU ránkengedi a vadembereket, cenzúrázzák a bűnözési adatokat, gyengítik a genomot az LMBTQ népszerősítésével. Mi a tervük velünk? Én még élni akarok köszönöm. Isten mentsen egy oltástól
Én meg oltásellenes tagadó vagyok😉Valóban fura ország az, ahol annyit nem képes megérteni az emberek többsége, hogy a Covid elleni panccsal nem beoltott személy nem =oltásellenes. Képzeljétek, van egy csomó oltásom!😛
Amúgy meg lesz.rom,hogy hányan "előznek meg". Úgy 30 éve kinőttem az ilyen idióta versenyekből, amiről egyébként Viktornak kívül senki nem tudja, hogy verseny lenne.
#4! Neked már legalább 2 oltást kifizettünk(a mi pénzünkből IS megy)és még kb.20-at ki fogunk, aztán fizetjük azt is, amikor dokihoz mész az oltási mellékhatásaiddal, azt is, amikor ugyanúgy beteg lehetsz a covidtól, meg azt is, amikor megcsináltatod a fogaidat, amit mi nem tehetünk meg, mert nem tudom kifizetni a PCR tesztet, helyette a te kis oltogatási hobbidat finanszírozom. Szóval jó ötlet, hogy ne kelljen fizetnünk, mert évek óta nem láttam orvost és szívesebben fizetném magamnak,mint neked.
Olyan országok vannak az élbolyban mint Finnország, Dánia, Anglia.
Ott nem tartanak ennyire a mellékhatásoktól.
A járványmédiák propagandájával ellentétben az igaszág az, hogy a magasan képzettek között a legelutasítottabbak a vakcinák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!