Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ilyen sok vírustagadó és oltásellenes?

Figyelt kérdés
Már lassan az összes európai ország megelőz minket a beoltottság terén.

2021. aug. 22. 18:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 anonim ***** válasza:
3%

"Az oltás mellékhatásokat okoz már a beadást követően is."

Nem mindenkinél, de az emberek zöménél olyan durva mellékhatásokat, mint bőrpirosodás, és fájdalom a szúrás helyén. Egyébként nem tudom, hogy ez miért érv, hogy hamar jelentkeznek tünetek/mellékhatások.

"A víruson pedig tízmilliók estek már át,sőt egy részük azt sem tudja hogy a covid-ot kapta el."

A víruson százmilliók estek át, az oltáson meg milliárdok. Melyikhez köthető több haláleset?

"én relatíve egészséges vagyok tehát jobban tartok az oltástól mint a vírustól."

Ha bízol az immunrendszeredben, hogy megvéd a vírustól, ez a bizalom miért nme terjed ki az oltásra is? Ha a coviddal elbánik a szervezeted, az oltással, ami elölt vírust, vagy a vírus bizonyos részeit tartalmazza meg méginkább.

Én azt elfogadom, ha feleslegesnek tartod az oltást, mert úgy gondolod, hogy a covid nem túl veszélyes rád, de hogy az oltásban nagyobb veszélyt látsz, mint magában a vírusban, azt nem tudom komolyan venni.

2021. aug. 24. 18:48
 52/157 anonim ***** válasza:
93%
#52 (Nem a 48-as vagyok.) 0,5% halálozási rátájú vírustól szerinted normális 1,5-2 éve ilyen szinten rettegni? Szerinted indokolta bármi is a lezárásokat, korlátozásokat stb? Nagyobb az esélyed autóbalesetben meghalni, mint a covidban. Minek oltás rá? A delta meg kb allergia szintű, oltatlan esetében is. Mitől kéne félni? Hogy majd egyszer valamiben meghal az ember? Akkor autóba se ülj, mert meghalhatsz. Zárkozz be, élj remeteként és problem solved. Az oltás nem kötelező, az oltottak nagyobb arányban kerülnek kórházba, mint az oltatlanok. Influenza idején lefogadom volt, hogy betegen mentél dolgozni, vagy bárhova. Nem csináltál belüle ügyet, de a covid, az aztán mindmeghalunk.
2021. aug. 24. 19:05
 53/157 anonim ***** válasza:
16%

"0,5% halálozási rátájú vírustól szerinted normális 1,5-2 éve ilyen szinten rettegni?"

Sokat mondtál, a 0,1%-hoz közelebb lehet.

"Szerinted indokolta bármi is a lezárásokat, korlátozásokat stb?"

Nem, én egészen biztosan nem is hoztam volna.

"Minek oltás rá?"

Mert vannak korcsoportok, akikre veszélyesebb, nekik érdemes beoltatni magukat. Vagy vannak olyan emberek, akik nem kérik a coviddal járó nátha szerű tüneteket. De amúgy ilyen alapon minek oltás az influenzára?

"Mitől kéne félni?"

Én ugyanezt kérdezem az oltással kapcsolatban.

"Akkor autóba se ülj, mert meghalhatsz. Zárkozz be, élj remeteként és problem solved."

Miért vetíted ki rám? Én nem félek sem a vírustól, sem az oltástól. Számomra a vírusrettegők és oltásrettegők is nevetségesek, bár bevallom az oltásrettegők a nevetségesebbek.

"Az oltás nem kötelező, az oltottak nagyobb arányban kerülnek kórházba, mint az oltatlanok."

Ezt honnan veszed?

"Influenza idején lefogadom volt, hogy betegen mentél dolgozni, vagy bárhova. Nem csináltál belüle ügyet, de a covid, az aztán mindmeghalunk."

Nem voltam még influenzás, covidos már igen, és nem csináltam belőle ügyet. Nem értem miért mindmeghalunkozol, hol értam én, hogy tartok a vírustól, vagy veszélyesnek tartom?

2021. aug. 24. 19:33
 54/157 anonim ***** válasza:
12%

Már nem vészhelyzeti a Pfizer vakcina! 😍

Simán kötelezővé lehetne tenni és nyomni be a birkuci oltástagadók seggébe! 😝

[link]

2021. aug. 24. 19:58
 55/157 anonim ***** válasza:
90%
55) én neked nagyon benyomnék valamit.egyszerre nyávognál és brekegnél.
2021. aug. 24. 20:09
 56/157 anonim ***** válasza:
89%
56. Csatlakozom! :DDD
2021. aug. 24. 20:25
 57/157 anonim ***** válasza:
91%
#54 Beoltattad magad, igaz? Mint írod, nem félsz a vírustól. Akkor miért tetted? Abba a csoportba tartozol, ami veszélyeztetett? Állításod szerint csak 0,1% halálozási rátájú a covid. Ezek szerint kényszer hatása miatt oltattál?! Hogy legyen nyarad, kártyád? Esetleg munka miatt? Miért zavar az téged, ha egy 0,1% halálozási rátájú vírus ellen valaki nem kér oltás? Miért nevetsz valakin azért, mert nem tartja indokoltnak az oltást a médiavírus ellen?
2021. aug. 24. 20:53
 58/157 anonim ***** válasza:
4%

Beoltattam magam, igen. A kártya is szerepet játszott benne, plusz az egyik szülőm súlyos beteg. Ha az oltás miatt kisebb eséllyel adom tovább neki, akkor úgy gondoltam érdemes.

"Miért zavar az téged, ha egy 0,1% halálozási rátájú vírus ellen valaki nem kér oltás?"

Nem zavar.

"Miért nevetsz valakin azért, mert nem tartja indokoltnak az oltást a médiavírus ellen?"

Hol írtam én ilyet? Mi ez a folyamatos árnyékboxolás olyan állítások ellen, amit le sem írtam?

Az oltásrettegőkön nevetek, nem azokon akik nem tartják indokoltnak az oltást. (Érdekes, korábban mindig ment a majré azon, ha egyből oltásellenesnek bélyegeznek valakit, aki nem kéri az oltást)

Mint írtam korábban, én azt elfogadom, ha valaki feleslegesnek tartja, mert fiatal. Én azokon nevetek, akik az oltás (jellemzően hosszútávú) mellékhatásaitól tartanak, MIKÖZBEN a vírustól meg egyáltalán nem. Az oltást hatlálosabbnak gondolják, mint magát a vírust.

Az oltásellenesek mind ilyenek: "Teszteletlen löttyök, ki tudja milyen szövődményük lesz 5 év múlva, belém ugyan nem nyomják, a covid amúgyis csak egy nátha." A koronavírustól ugyanolyan alapon retteghetnének, mint az oltásoktól, mert egyiknél sem ismert, hogy évek múltán mit okoz.

2021. aug. 24. 21:47
 59/157 anonim ***** válasza:
88%
#59 Talán mert az oltástól többen károsodtak és haltak meg, mint a 30ezer állítólagos covid halott. A számok mindig is falsak voltak, az oltás utáni halálozásokról meg nemigen tájékoztatnak ugyebár. Egy kísérleti fázisban lévő cuccban meg én nem bíznék. Konkrétan most mérik fel a mellékhatásokat. Egy vírus meg kevesebb eséllyel okoz hosszútávon problémát, mint egy olyan eljárás, amit most teszteltek globálisan és senki sem tudja, mit okozhat. Teljesen új technológia. A tesztfázisok meg egyetlen vakcinánál sem mentek végig, mert az minimum 10év lett volna, amit sehogy, semmivel nem lehet felgyorsítani. A tesztelés során mérik fel a hosszútávú mellékhatásokat is. Ha a fejlesztői sem tudják mit okozhat, márpedig így van, akkor inkább a "0,1%" esélyű halálozást vállalom.
2021. aug. 24. 22:02
 60/157 anonim ***** válasza:
11%

"Talán mert az oltástól többen károsodtak és haltak meg, mint a 30ezer állítólagos covid halott"

Ezt mire alapozod?

Világszinten volt eddig több, mint 200 millió covidos. Közülük kb 4 milliónak a halála köthető valamilyen formában a covidhoz.

Világszinten 2,5 milliárd ember kapott legalább egy oltást. Ezek közül hány halt meg? Össze tudsz kaparni 100-at?

"A számok mindig is falsak voltak, az oltás utáni halálozásokról meg nemigen tájékoztatnak ugyebár."

Mármint melyik számok voltak falsak?

Azoknak a számát áprilisban közzétették, akik az oltást követően koronavírus fertőzésben meghaltak. Nem olyan régen megint volt valami hasonló lista. Azoknak a számát pedig, akik bizonyítottan az oltás által haláloztak el talán azért nem mondják el, mert nincs mit elmondani, nincs ilyen.

"Egy kísérleti fázisban lévő cuccban meg én nem bíznék. Konkrétan most mérik fel a mellékhatásokat."

Ez minden gyógyszer esetén így van. A gyógyszerek/oltások klinikai tesztelése jellemzően pár ezer emberen történik. Ilyen módon nem lehet felderíteni, hogy tízezres, százezres nagyságrendben mit okoz. Azon problémáztok, hogy nem tesztelték 10 évig az oltást, de az már nem probléma, hogy az összes új gyógykészítmény úgy kerül forgalomba, hogy fogalmunk sincsenek az olyan mellékhatásokról, amik 0,01%, esetleg 0,001% esélyben fordulnak elő?

"Egy vírus meg kevesebb eséllyel okoz hosszútávon problémát, mint egy olyan eljárás, amit most teszteltek globálisan és senki sem tudja, mit okozhat."

Ezt a kijelentésed mire alapozod? Mit tudsz te a vírusok és oltások hosszútávú szövődményeiről?

"Teljesen új technológia."

Az oltásellenesek a régi, bevált technológiák oltásaitól is rettegnek, nem csak az újekeltú mRNS vakcinától.

"...olyan eljárás, amit most teszteltek globálisan és senki sem tudja, mit okozhat."

A vírusról sem tudja, hogy hosszútávon mit okozhat. Lehet, hogy megbújik a szervezetedben 5 évig, aztán előbújik és meddő leszel. (Mint azt a vakcina esetén gondolják)

"A tesztfázisok meg egyetlen vakcinánál sem mentek végig, mert az minimum 10év lett volna"

A koronavírus végigment a nem létező tesztfázisokon mikor elszabadult?

"Ha a fejlesztői sem tudják mit okozhat, márpedig így van, akkor inkább a 0,1% esélyű halálozást vállalom."

A koronavírus esetén sem tudják, hogy mit okozhat. Úgy gondolod, hogy a vakcina 0,1%-tól magasabb eséllyel okoz halálozást? Hol van az a 2,5 millió oltásban meghalt ember? Azért valakinek csak feltűnik, ha ilyen nagyságrendben okoz halált az oltás, nem?

2021. aug. 24. 22:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!