Karikó Katalin, kisújszállási asszonyság kikre célzott, mikor magyarországi ellenlábasokról beszélt? Nem tudunk örülni a magyar vakcinának?
Feltételezem, azt sérelmezi, hogy Magyarországon van a legtöbb oltás ellenes/konteó hívő. Illetve ő személy szerint úgy tartja, hogy nem túlzás magyar vakcinának nevezni ezt.
Annyira magyar ez a vakcina, mint amennyire te eszkimó vagy.
Nem magyarországon készült, nem magyar pénzből lett kifejlesztve.
Ha épp véletletnül egy indiai kutató ér el áttörést ugyanabban a laborban, akkor meg indiai vakcina lenne? :D
Hagyjuk már ezt.
Egy vakcina akkor magyar, ha magyarországon, magyar pénzből működő laborban, magyar minőségbiztosítási és technológiai előírások mellett fejlesztik ki.
Hogy a kutatóknak milyen a nemzetisége, az teljesen lényegtelen.
„Azt reméltem, hogy az, hogy magyar vagyok, egy kicsit összefogja az otthoni ellenlábasokat, és együtt örülnek, hogy országunkat jó fényben emlegetik, de hát én már ilyen naiv vagyok.”
én ebből azt értem, hogy abban reménykedik, hogy a Magyarországi egymással nem szimpatizáló embereket hozza ez a közös siker kicsit összébb.
Mint amikor mondjuk nyer a válogatott aztán annak tud örülni a Fideszes meg a DK-s foci drukker is.
Karikó Katalin: „Most azt mondani, hogy magyar ész volt benne, talán nem túlzás” ha ő úgy érzi, hogy lehet ezt mondani akkor legyen már inkább neki igaza és nem a szájkeratés, üres feles poharakon kívül semmit az asztalra letevők helyett.
Ha ismered az "ellenlábas" szó jelentését, akkor ez nem kérdés.
Arra a sok kreténre, akik politikai szimpátia alapján a saját rokonaikkal sem állnak szóba, ha az illető a másik táborhoz tartozik.
A magyar meg már csak olyan, hogy iszonyú büszke tud lenni a kínai szármzású korcsolyázó világ és olimpiai bajnokra, szerb származású kajakosra, arab származású vívónőre, stb, de banánnnal dobálja meg a színes bőrű focistát, ha az ellenfél csapatában játszik.
Büszke a magyar származású Nobel díjasokra, akik mind külföldön kaptak annyi támogatást, hogy kiteljesedjen a tehetségük. Itthon csak gáncsolták vagy üldözték őket. És amikor büszkék vagyunk, az sem számít ha valamelyik zsidó.
Pedig csak úgy nekivágtak a nagyvilágnak. Gyerekkel, maciba varrt pénzmaggal.
4 "A magyar ember minek tud örülni?"
Én magyar ember vagyok és annak örülnék, ha a fociválogatott kitömné a brüsszeli csapatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!