Miért jár rá a rúd az oltásellenes vírustagadó sztárokra? Tegnap Kóbor, ma Csollány. Go(r)dény lelke ilyenkor is tiszta marad?
Te vagy az ország egyedül? Bocs. Én se vettem tőle, nem is fogok.
Egyéb ostoba komment? ;) puszillak.
109 szerintem te keversz valamit, de segítek:
1. Gödény, ahogyan te is teszed, elmondja az álláspontját. Aztán aki ezt hitelesnek gondolja, az átvesz belőle. Szerintem senkit nem kényszerített semmire, nem úgy, mint a vakcinácik. Felelősséget mindenki magáért vállal, a maga döntéseivel él, nem kellene ezt a hisztis gyerek karaktert tovább eröltetned.
2. Csollány oltatott, utána kórházba került, meghalt. Ezek a tények, minden más csak okoskodás. Nem bízott az oltásban, és hát mint látod, igaza is volt.
3. Javaslom, oszd el egyszer a covid halottakat a világ népességével, aztán próbáld meg kimondani a számot... Ha valami gondod van a halandó léttel, javaslom Istennel beszéld meg.
Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!