Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi a baja mindenkinek...

Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok és őszintén szólva nem nagyon követem a magyar politikát (örülök hogy nem idegesít fel itt...) de mostanában sok fórumhozzászólást, vagy cikkrészletet olvastam, ahol nagyon is becsmérlik Orbánt és az új kormányt. Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenkedőknek mi a bajuk? Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? Tényleg pártatlanul kérdezem ezt most (van/volt véleményem korábban, de ez most nem lényeges). CSak nagyvonalakban. Köszönöm
2010. szept. 4. 16:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%

Akkor vagy te külföldön, amikor én most HAWAYON!

De nem ez a lényeg. Ne hidd, hogy olyan sokan mocskolják a Fideszt és OV-t! Alig páran, fizetett provokátorok próbálnak világmegváltó idétlen és hazug szónoklataikkal becsmérelni! De minnél jobban próbálkoztok, annál nagyobb falakba fogtok ütközni! Miért nem ott kérdezősködsz, ahol ezt tapasztalod? Miért nem azokat kérdezed, akiknek ez csalódást okozott? A FIDESZ nemhogy csalódást okozott, hanem sok maszopos és jobbikost is meggyőzött a politikájával! Abba szeretnének belekötni, ami lehetetlen: ennyi idő alatt nem lehet a SZ.BÓL várat építeni!

2010. szept. 5. 09:12
 42/47 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem négy év múlva már nem fogsz ilyeneket kérdezni!
2010. szept. 5. 09:14
 43/47 anonim ***** válasza:
91%

"Akkor vagy te külföldön, amikor én most HAWAYON! "

Azzal a különbséggel, hogy külföld mint fogalom létezik, HAWAY meg nem. Általános iskolás földrajza!

Egyébként érdekes nézni, hogy a Fidesz fanatikusokat nem győzik meg az észérvek. Egyik ember felsorolt itt kb 5 olyan esetet ami csalás, és amit a Fidesz követett el amíg ők kormányoztak, erre a 66%-os válaszadó csuklóból, úgy, hogy állítom az esetekről fogalma sincs szólta le, h a Fidesz ilyet nem csinált. Agyhalott vagy ember!

2010. szept. 5. 09:51
 44/47 A kérdező kommentje:

Nos Amúgy jó lenne Hawaiion lenni de Sajna csak Angliaig jutottam :)

Az utolso valaszolonak nagyon igaza van, hogy az erdekes hogy a fidesz fanatikusok szerint meg kerdezni se szabad, vagyis szabadon gondolkodni, hanem csak azert mert vmit fidesznek hivnak, feltetel nelkul megbizni benne, mert is? Talan megszokasbol....? De már kerdezni se merek... Utana olvastam a mediatorvenynek es ugy latom ti eleg konnyen azonosultatok vele.

Fiatal vagyok, ha otthon lettem volna elso szavazo lettem volna, nem erzem ugy hogy nagyon kiforrott velemenyem lenne (lehetne) errol, es nem foglalkozom annyit a politikaval ezért ezzel a kerdessel jobban megszerettem volna erteni hogy mi megy otthon, egyszeruen, erthetoen leirva hogy miert Lehet nekem idekint is az a benyomasom hogy otthon igenis nem ugy mennek a dolgok (legalabbis eleg sok ember szerint) ahogy kéne.

Amikor a csaladommal, baratokkal beszelek, valahogy nem nagyon kerul szoba a politika :) es felmerult bennem ez kerdeskent, epp netezten, szoval miert is ne tettem volna fel egy olyan oldalon, aminek ez a lenyege, hogy kerdezzunk ha nem tudunk valamit es hogy elgondolkozzunk (gondolkoztassunk) masokat. Egyebkent nem is lenyegesek a felsorolt tenyek (habar koszonom, mert hasznos valaszok jottek), mert a valaszok minosegebol, a valaszolok stilusabol mindent leszurtem :D

A telefonomrol irok, szoval csak mersekelten szapuljatok az ekezet nelkulisegert meg hogy idonkent ez a szerencsetlen kiegesziti hulyesegekre azt amitol irni akarok........

2010. szept. 6. 00:05
 45/47 anonim válasza:

Szerencsés vagy,hoyg nem kell magyarországon élned...de emberek!ennyire nem volt eszetek,elhittétek hogy az lesz amit a kampányban mondanak?nevetséges...

csak akkora többséget szavaztatok meg nekik,hogy elkezdék diktatúrává alakÍtani az országot.csütörtökön fogadják el a magánnyugdíjpénztárak ÁLLAMOSíTÁSÁT.cégeket államosítanak.növelik az adót.de mi NEM TEHETÜNK SEMMIT MERT A SOK VAKEGÉR ELHITTE hogy az lesz amit ezek mondanak...na,most mindeki egye meg amit főzött...

2010. okt. 23. 16:42
 46/47 anonim ***** válasza:
Növelik az adót???Hol??
2010. okt. 23. 16:47
 47/47 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb mintha privatizálnának!
2010. okt. 23. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!