Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:07
Mit csináltak a szocik 8 év alatt,ami pozitivum?? Egy-két példával szemléltesd már,mert r@hadt kiváncsi vagyok...
"Te utolsó...,a memóriám nem vsak féléves távlatban tud visszaemlékezni,hanem arra is emlékszem,hogy 1998-2002 között valahogy jobban állt az ország gazdaságikag és nem volt ennyi munkanélküli+meglehetett élni.."
Nem, ezt a szüleid mondták, meg az Orbán-média. Te még kicsi voltál akkor.
Az igazság az, hogy 2002-ben mindenkinek irtóra elege volt Orbánékból meg Torgyánékból (kazetta-ügy, Ezüsthajó Kkt., Vegyépszer, Kaya Ibrahim és Josip Tot, Országimázs-központ, szőlőbányász Orbán-papa...). A nemzetközi megítélésünk a nulla közelében mozgott, és az életszínvonal rosszabb volt, mint a '80-as években. Nem azért váltották le Orbánékat, mert olyan hihetetlenül jól kormányoztak, hanem azért, mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Erről persze már nem szól a fáma.
Tévedsz..,én 98-2002 között 18 éves voltam és 98-ban a fideszre szavaztam,és ez az utóbbi időm nem is változott!
Igenis akkor jobban éltünk és nem volt ennyi munkanálküli és kilátástalan ember mint most,köszönhető a szociknak!!:@
Egy közismert video-spot alapján:
Stumpf István - MSZMP, Járai Zsigmond - MSZMP, Matolcsy György - MSZMP, Martonyi János - MSZMP, Kerényi Imre - MSZMP, Chikán Attila - MSZMP,
Fónagy János - MSZMP, Szabadi Béla - MSZMP, Varga Mihály - KISZ-titkár, Deutsch Tamás - KISZ-titkár, Kövér László - KISZ-titkár, Orbán Viktor - KISZ-titkár
:)
" mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Erről persze már nem szól a fáma."
Húúú,hát egy valamit megtanultál a szociktól..,hogy kell jól hazudni szemrebbenés nélkül!Nem mondom minden párt mutyizik de hogy ilyen botrányai a Fidesznek nem voltak,mint a "Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány" ez tuti!!Olyan biztos mint ahogy itt ülök a székemen!!Neked aztán van bőr a képeden...
"Kedves 66%-os, a "Gyurcsány végleg és teljesen meghülyült?" című kérdést te írtad ki? Szinte biztos vagyok benne :)"
Egész véletlenül nem én irtam ki,én csak válaszoltam ott..,azt hiszem az utolsó válaszoló vagyok:D
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:39
Na és..,azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban? Láttammit csináltak 98-2002 között és azt is láttam az mszp mit csinált 8 év alatt!Ég és föld...
Még egy ilyen kormányt mint az mszp aki 4 évig nem csinál semmit,hazudnak éjjel nappal és felveszik a nagy fieztéseket..,de mire vették fel???Ez nem szúrja a komcsi szemed?
"Na és..,azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban?"
A Fidesznek pont ilyen agyhalottakra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!