Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi a baja mindenkinek...

Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok és őszintén szólva nem nagyon követem a magyar politikát (örülök hogy nem idegesít fel itt...) de mostanában sok fórumhozzászólást, vagy cikkrészletet olvastam, ahol nagyon is becsmérlik Orbánt és az új kormányt. Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenkedőknek mi a bajuk? Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? Tényleg pártatlanul kérdezem ezt most (van/volt véleményem korábban, de ez most nem lényeges). CSak nagyvonalakban. Köszönöm
2010. szept. 4. 16:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
2002-ben bár igaz leváltották a fideszt de egy parazsthajszállal,győzött az mszp nem úgy mint most a Fidesz!De nem is csodálkozom hogy leváltották,mert amilyen értelmes emberek élnek Magyarországon(tisztelet a kivételnek) én már semmin nem lepődök meg!És az a vicc hogy még mindig vannak ilyen sötét emberek akik a förtelmes 8 év után a szocikra szavaztak...,inkább nem irok rájuk semmit mert azt már itt cenzúráznák!
2010. szept. 5. 00:10
 32/47 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:07

Mit csináltak a szocik 8 év alatt,ami pozitivum?? Egy-két példával szemléltesd már,mert r@hadt kiváncsi vagyok...

2010. szept. 5. 00:12
 33/47 anonim ***** válasza:
75%

"Te utolsó...,a memóriám nem vsak féléves távlatban tud visszaemlékezni,hanem arra is emlékszem,hogy 1998-2002 között valahogy jobban állt az ország gazdaságikag és nem volt ennyi munkanélküli+meglehetett élni.."

Nem, ezt a szüleid mondták, meg az Orbán-média. Te még kicsi voltál akkor.

Az igazság az, hogy 2002-ben mindenkinek irtóra elege volt Orbánékból meg Torgyánékból (kazetta-ügy, Ezüsthajó Kkt., Vegyépszer, Kaya Ibrahim és Josip Tot, Országimázs-központ, szőlőbányász Orbán-papa...). A nemzetközi megítélésünk a nulla közelében mozgott, és az életszínvonal rosszabb volt, mint a '80-as években. Nem azért váltották le Orbánékat, mert olyan hihetetlenül jól kormányoztak, hanem azért, mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Erről persze már nem szól a fáma.

2010. szept. 5. 00:29
 34/47 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 66%-os, a "Gyurcsány végleg és teljesen meghülyült?" című kérdést te írtad ki? Szinte biztos vagyok benne :)
2010. szept. 5. 00:32
 35/47 anonim ***** válasza:
11%

Tévedsz..,én 98-2002 között 18 éves voltam és 98-ban a fideszre szavaztam,és ez az utóbbi időm nem is változott!

Igenis akkor jobban éltünk és nem volt ennyi munkanálküli és kilátástalan ember mint most,köszönhető a szociknak!!:@

2010. szept. 5. 00:39
 36/47 anonim ***** válasza:
93%

Egy közismert video-spot alapján:

Stumpf István - MSZMP, Járai Zsigmond - MSZMP, Matolcsy György - MSZMP, Martonyi János - MSZMP, Kerényi Imre - MSZMP, Chikán Attila - MSZMP,

Fónagy János - MSZMP, Szabadi Béla - MSZMP, Varga Mihály - KISZ-titkár, Deutsch Tamás - KISZ-titkár, Kövér László - KISZ-titkár, Orbán Viktor - KISZ-titkár

:)

2010. szept. 5. 00:39
 37/47 anonim ***** válasza:
11%

" mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Erről persze már nem szól a fáma."

Húúú,hát egy valamit megtanultál a szociktól..,hogy kell jól hazudni szemrebbenés nélkül!Nem mondom minden párt mutyizik de hogy ilyen botrányai a Fidesznek nem voltak,mint a "Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány" ez tuti!!Olyan biztos mint ahogy itt ülök a székemen!!Neked aztán van bőr a képeden...

2010. szept. 5. 00:41
 38/47 anonim ***** válasza:
29%

"Kedves 66%-os, a "Gyurcsány végleg és teljesen meghülyült?" című kérdést te írtad ki? Szinte biztos vagyok benne :)"

Egész véletlenül nem én irtam ki,én csak válaszoltam ott..,azt hiszem az utolsó válaszoló vagyok:D

2010. szept. 5. 00:43
 39/47 anonim ***** válasza:
11%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:39

Na és..,azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban? Láttammit csináltak 98-2002 között és azt is láttam az mszp mit csinált 8 év alatt!Ég és föld...

Még egy ilyen kormányt mint az mszp aki 4 évig nem csinál semmit,hazudnak éjjel nappal és felveszik a nagy fieztéseket..,de mire vették fel???Ez nem szúrja a komcsi szemed?

2010. szept. 5. 00:46
 40/47 anonim ***** válasza:
72%

"Na és..,azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban?"

A Fidesznek pont ilyen agyhalottakra van szüksége.

2010. szept. 5. 00:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!