Akik szerint a JOBBIK kiközösítő kirekesztő azoktól kérdem kit rekesztettek, kit közösítettek eddig ki? Inkább az a tapasztalat hogy a Jobbikot akarják mindenhonnan kiközösíteni.
mi van akkor hogy a nagy kiközösítők a kiközösítettek?
"De menjünk tovább. Tiszadobon (ez már Tiszavasvári körzete) egy parkban a szabad ég alatt tartottam lakossági fórumot, ahol megjelent kb. 50 cigány ember, akik feldühödve, felheccelve végig azt kiabálták:
mocskos rasszisták! Mi a Fideszre szavazunk! (Szintén készült róla videófelvétel.) A fórum után odamentem hozzájuk, hogy beszélgessek velük. Mint kiderült, azért voltak ilyen dühösek, mert a postaládáikba bedobtak egy anyagot, amin az szerepelt, hogy a Jobbik vagy sóbányába fogja küldeni vagy meggyilkolja őket. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy kinek lehetett az érdeke egy ilyen információ
elterjesztése, és kinek volt meg az infrastruktúrája, hogy mindezt a cigánysoron terítse.
Vona Gábor"
gondoljátok át kinek írjátok hogy kiközösítő...
hát igen ez a 40 milliós kérdés...
pedig egyszerű a válasz gyorsan le kell rasszistázni mielőtt megerősödhetne
na meg látjuk ki nevet a végén
az összes vád
vagy hazugság
vagy demagógia
vagy ferdítés
ezt mondom én mindenkinek
de voltunk már nácik kommunisták
még a végén liberálisok leszünk xDD
de még az a vicc hogy a jobbik erőszak kampányt folytat
ja mert ha válaszolunk a kitalált vádakra pl hogy nem vagyunk fasizták
akkor nem hallgatjuk meg a másik véleményét mindent lehurrogunk :D
nagy az isten állatkertje
Hát ha a cigányok nem lennének tolvajok, bűnőzök, szóval ha nem viselkednenének így akkor még talán békében is élhetnénk egymást közt. Nem csodálom,hogy mindenki utálja a cigányokat, és ha lát egyet vele szembe jönni akkor átmegy a másik oldalra... Egyszer a saját kezemről akarták lelopni az órámat..De sorolhatnám még.:D
Szóval erről ennyit. Lehet rasszista párt(ami szerintem hülyeség) de én örültem volna ha ők nyertek volna!
de a beszt of az volt itt a gyakorikérdések.hu n hogy
milyen jogon törlik az adminok a Jobbikot provokáló kérdéseket esetleg ők is jobbikosok?
pfff xDDD
"Nem csodálom,hogy mindenki utálja a cigányokat, és ha lát egyet vele szembe jönni akkor átmegy a másik oldalra... Egyszer a saját kezemről akarták lelopni az órámat..De sorolhatnám még.:D "
hát ez meg az emberek véleménye nem a Jobbiké...
az antifa mindjárt tüntetést szervez az emberek ellen is :)))
A Jobbik nem rasszista,de részben igenis hibás benne,hogy egyesek annak tartják.Ott van például Szegedi Csanás "cigánytenyészetes" mondata:
"A magyar embereknek elegük van abból, hogy a pénzükből, befizetett adóforintjaikból állami felügyelettel, állami koordinációval cigánytenyészet működik Magyarországon."
Bakker a cigánytenyészet azt jelenti,hogy a cigányok így ÁLTALÁBAN,nem emberek,hanem állatok.FAJILAG.Persze Csanád nem így értette(Tényleg nem.),de ez így akkor is így ezt jelenti.Egy politikus bírjon már normálisan fogalmazni.Mondja azt,hogy "A magyar embereknek elegük van abból, hogy a pénzükből, befizetett adóforintjaikból az állam olyan szociális rendszert tart fent,amely a cigányság jelentős részét felelőtlen gyermekvállalásra ösztönzi."
A két mondat egészen mást jelent,még ha Csanád ugyanazt érti is alatta.Az első azt jelenti,hogy a cigányok fajilag nem emberek,a második pedig,hogy a magyar embereknek elegük van abból, hogy a pénzükből, befizetett adóforintjaikból az állam olyan szociális rendszert tart fent,amely a cigányság jelentős részét felelőtlen gyermekvállalásra ösztönzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!