Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a JOBBIK kiközösí...

Akik szerint a JOBBIK kiközösítő kirekesztő azoktól kérdem kit rekesztettek, kit közösítettek eddig ki? Inkább az a tapasztalat hogy a Jobbikot akarják mindenhonnan kiközösíteni.

Figyelt kérdés

mi van akkor hogy a nagy kiközösítők a kiközösítettek?

"De menjünk tovább. Tiszadobon (ez már Tiszavasvári körzete) egy parkban a szabad ég alatt tartottam lakossági fórumot, ahol megjelent kb. 50 cigány ember, akik feldühödve, felheccelve végig azt kiabálták:

mocskos rasszisták! Mi a Fideszre szavazunk! (Szintén készült róla videófelvétel.) A fórum után odamentem hozzájuk, hogy beszélgessek velük. Mint kiderült, azért voltak ilyen dühösek, mert a postaládáikba bedobtak egy anyagot, amin az szerepelt, hogy a Jobbik vagy sóbányába fogja küldeni vagy meggyilkolja őket. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy kinek lehetett az érdeke egy ilyen információ

elterjesztése, és kinek volt meg az infrastruktúrája, hogy mindezt a cigánysoron terítse.

Vona Gábor"

gondoljátok át kinek írjátok hogy kiközösítő...

2010. ápr. 24. 15:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

"pl engem rekesztettek ki, mert nem értek egyet a jobbik ideológiával"

mér mit mondtak a csúnya Jobbikosok

csak nem nem hagyták magukat lefasiztázni?:))

2010. ápr. 24. 16:14
 12/38 anonim ***** válasza:
39%

nem fasiztáztam, nem náciztam soha le a jobbikot, csupán nem értek velük egyet, ezért kaptam a hülye idióta zsidóbérenc libsi formulákat.

még hogy nem kirekesztők...

2010. ápr. 24. 16:17
 13/38 anonim ***** válasza:
95%

"A magyar embereknek elegük van abból, hogy a pénzükből, befizetett adóforintjaikból állami felügyelettel, állami koordinációval cigánytenyészet működik Magyarországon."

de ha belegondolsz így van

vállalnak egy halom gyereket csak hogy több segélyt kapjanak

össze jön nekik 130 e Ft és nem tettek egy szalmaszálat sem keresztbe

csak a természetre bízták a munkát no komment

sőt emlékszünk arra is hogy direkt fogyatékos babát szülnek hogy még több segélyt szerezzenek

aki ezt szóvá tette azt meg majdnem magján égették el

pedig nem is jobbikos

és erre van egy jó programja a jobbiknak

hogy ne tenyésztés módon csak szaporodjanak

hanem szeretettből vállaljanak babát és tisztességgel fel tudják nevelni

mint a többi roma és magyar

2010. ápr. 24. 16:19
 14/38 A kérdező kommentje:

"nem fasiztáztam, nem náciztam soha le a jobbikot, csupán nem értek velük egyet, ezért kaptam a hülye idióta zsidóbérenc libsi formulákat.

"

ja persze :))

na akkor mond el itt szépen mi is az amivel nem értesz egyet

2010. ápr. 24. 16:20
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

kit?

senkit

2010. ápr. 24. 16:20
 16/38 anonim ***** válasza:
55%
Mikor egy cigány be akart lépni a gárdába és elutasították... Az nem kirekesztés?
2010. ápr. 24. 16:24
 17/38 anonim ***** válasza:
75%

Akkor egy cigány is utálja a saját fajtáját?

Nem csodálom:S:D

2010. ápr. 24. 16:26
 18/38 A kérdező kommentje:

"Mikor egy cigány be akart lépni a gárdába és elutasították... Az nem kirekesztés?"

link? miért utasították volna el?

2010. ápr. 24. 16:26
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor egy cigány be akart lépni a gárdába és elutasították... Az nem kirekesztés?"

Forrás? Elárulom neked hogy a gárdának nem egy cigány tagja van. Akik inkább magyarok, mint cigányok. Sőt, még egy szír diák is van náluk! Ennyire kirekesztő a gárda is...

2010. ápr. 24. 16:27
 20/38 A kérdező kommentje:

"nem fasiztáztam, nem náciztam soha le a jobbikot, csupán nem értek velük egyet, ezért kaptam a hülye idióta zsidóbérenc libsi formulákat.

"

nem hallom mivel nem értesz egyet??:S

2010. ápr. 24. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!