Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a JOBBIK kiközösí...

Akik szerint a JOBBIK kiközösítő kirekesztő azoktól kérdem kit rekesztettek, kit közösítettek eddig ki? Inkább az a tapasztalat hogy a Jobbikot akarják mindenhonnan kiközösíteni.

Figyelt kérdés

mi van akkor hogy a nagy kiközösítők a kiközösítettek?

"De menjünk tovább. Tiszadobon (ez már Tiszavasvári körzete) egy parkban a szabad ég alatt tartottam lakossági fórumot, ahol megjelent kb. 50 cigány ember, akik feldühödve, felheccelve végig azt kiabálták:

mocskos rasszisták! Mi a Fideszre szavazunk! (Szintén készült róla videófelvétel.) A fórum után odamentem hozzájuk, hogy beszélgessek velük. Mint kiderült, azért voltak ilyen dühösek, mert a postaládáikba bedobtak egy anyagot, amin az szerepelt, hogy a Jobbik vagy sóbányába fogja küldeni vagy meggyilkolja őket. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy kinek lehetett az érdeke egy ilyen információ

elterjesztése, és kinek volt meg az infrastruktúrája, hogy mindezt a cigánysoron terítse.

Vona Gábor"

gondoljátok át kinek írjátok hogy kiközösítő...

2010. ápr. 24. 15:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy melyik nem jobbikos mivel ne ért egyet, és a kérdés perpill sem erről szól.

Én is rendre megkaptam a zsidó, libsi, hazaáruló jelzőt, mert el mertem mondani,hogy nem jobbik szimpatizáns vagyok.

Úgyhogy ne visszakérdezd másikat, mivel nem ért egyet a programban, ha egyszer nem ez a kérdés, hanem te magyarázd meg, hogy a kis haverjaid miért beszélnek így.

ha már ennyire elfogult és vak vagy, mintha te nem lettél volna itt gondolom, hogy nap mint, percről-percre lásd a nem jobbik szimpatizánsok jelzőit.

személy szerint engem meg senki ne nevezzen hazaárulónak, főleg nem egy kis, 18éves hormonoktól túltengő fiatal pelyhestökű, gárdista majom, vagy egy vonára masztizó szintén hasonszőrű ribi-ibi.

És itt jegyezném meg minden normálisan kommunikáló jobbikosoknak, hogy tisztelet nekik, mint például kollegáim többsége, de itt is találkoztam sok normálissal, de sajnos még több barom-arcúval.

2010. ápr. 24. 18:19
 32/38 anonim ***** válasza:

"Én is rendre megkaptam a zsidó, libsi, hazaáruló jelzőt,"

teljesen alaptalanul mi?akkor olvasd az írásod miket írsz.

"személy szerint engem meg senki ne nevezzen hazaárulónak, főleg nem egy kis, 18éves hormonoktól túltengő fiatal pelyhestökű, gárdista majom, vagy egy vonára masztizó szintén hasonszőrű ribi-ibi. "

ha ilyeneket írsz mit vársz?mi az,hogy gárdista majom?vagy ribi? vegyél már vissza,és lásd a fától az erdőt.te persze írhatsz akármit de ha visszaszólnak mekkora primitív jobbikosok.

2010. ápr. 24. 18:35
 33/38 anonim ***** válasza:

"A gárdista meg megöli a barátnőjét, és horogkeresztet vág a bőrébe..."

Ez nem igaz!!! Nem volt gárdista a gyilkos!!!

A Jobbik nem közösít ki senkit!

A Jobbikot közösítik ki a nagy liberális mszpsek és fideszesek, a médiájuktól kezdve minden apróságokon keresztül.

2010. ápr. 24. 18:49
 34/38 anonim ***** válasza:
32%

"A Jobbikosoknak muszáj mindenhova OFFolniuk valamit?

Miért ? Ki akarsz rekeszteni?"

Hány éves vagy? Nyolc?

2010. ápr. 24. 18:56
 35/38 anonim ***** válasza:

vegyen az vissza, aki egy nála sokkal idősebbnek ilyesmit ír. ha olvastál volna itt rendesen igenis látthattad volna, hogy némelyik csaj arról beszélgetett vona milyen jó pasi és ezért szavaz rájuk...nah akkor sztem itt be is fejezhetjük.Másrészt azért is, mert nektek még mindig nem lehet semmit mondani,mert mindent az ég adta egy világon kiforgattok, mert konkrétumot nem tudtok írni, vagy azt, hogy na bah elvetettük a sulykot néha....

annyira tipikus jobbikos hozzáállás, hogy ennél tipikusabb nem is lehetne., ha igaza van a másiknak gyorsan kiforgatom, elküldöm anyjába, vagy tökmindegy csak valamit nyögjek.

Ezért nem érdemes veletek "leülni" beszélgetni.

És ezért sem alapítottak kormányt....

Önkritika...

2010. ápr. 24. 19:00
 36/38 anonim ***** válasza:

"Mikor egy cigány be akart lépni a gárdába és elutasították... Az nem kirekesztés?"

Ez hazugság.

Mindenkit bevesznek aki megfelel függetlenül attól hogy zsidó cigány magyar horvát vagy szlovák.

Amire te gondolsz ott a cigányok léptek vissza és nem egy hanem kettő ha jól emlékszem apa és fia. Be vették volna őket csak visszaléptek tesztelték hogy kirekesztő-e?

2010. ápr. 24. 20:41
 37/38 anonim ***** válasza:

"mindegy mivel nem értek egyet, a lényeg hogy a kérdést megcáfoltam, miszerint a jobbikosok senkit nem közösítenek ki.

pedig mindenkit aki nem ért velük egyet."

ez nagyon jóó meg se tudod magyarázni...

mit cáfoltál te meg??? XDDD

2010. ápr. 24. 20:49
 38/38 anonim ***** válasza:
Ugyan már, mégis ki a halál lenne itt kirekesztve? Talán nem ülhet le az illető akármelyik padra? Vagy nem mehet be akármelyik könyvtárba, kocsmába, moziba? Magyarázzátok már el kedves kirekesztettek, hogy honnan lettetek kirekesztve? Mi az, amit nem tehettek meg?
2010. ápr. 25. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!