Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi a baja mindenkinek...

Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok és őszintén szólva nem nagyon követem a magyar politikát (örülök hogy nem idegesít fel itt...) de mostanában sok fórumhozzászólást, vagy cikkrészletet olvastam, ahol nagyon is becsmérlik Orbánt és az új kormányt. Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenkedőknek mi a bajuk? Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? Tényleg pártatlanul kérdezem ezt most (van/volt véleményem korábban, de ez most nem lényeges). CSak nagyvonalakban. Köszönöm
2010. szept. 4. 16:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
17:51-es rendben 2 év alatt vezetik be, de ki fogja tudni kifizetni a magasabb minimálbéreket? Szerintem nem tanultál közgázt, mert akkor tudnád, hogy ezzel csak a munkanélküliség fog nőni, még nagyobb bajban leszünk. Most a munkahelyteremtésnek kellene lenni az első számú feladatnak. Ha majd helyrerázkódik a gazdaság, legalább 3-4%-kal nőni fog, majd akkor lehet a minimálbéreket emelni, addig az államháztartás szempontjából öngyilkosság.
2010. szept. 4. 18:00
 22/47 anonim ***** válasza:
3%
Semmi baj nincs vele! A Te kérdésed egy eleven provokáció! A jobbik hergeli a népet, de hiába. Szerencsére a normális gondolkodók többen vannak és nem dőlnek be egy ilyen gagyi, abnormális, hatalomra vágyó s.ggfej pártnak és a Vonónak!
2010. szept. 4. 18:11
 23/47 anonim ***** válasza:
4%
Semmi bajom Orbánnal. Sőt ! Nagyon jól csinálja amit csinál. A lefektetett cselekvési irányelvek pedig végre az ország érdekeit szolgálják. (Állami vagyon növelése, erőteljesebb és arculatosabb külpolitika szervezése, bankadó, külhoni magyarok tényleges segítése, oktatási változások, adócsökkentés stb.)
2010. szept. 4. 19:27
 24/47 anonim ***** válasza:
4%
Szóval: HAJRÁ ORBÁN !! Csak nyugodtan csinálja amit elkezdett. Jobb lesz rövidesen, egészen biztos vagyok benne...
2010. szept. 4. 19:28
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

"Te is tartanád a koszos markod mi?És mit lopott Orbán eddig,mit hazudott?"

Egy szót mondok, ebben minden benne van: Vegyépszer.

2010. szept. 4. 21:03
 26/47 anonim ***** válasza:
95%

Fura, hogy a Kaya Ibrahim és Josip Tot-ügy után még vannak hívei Orbánnak. A kommentelők Orbán-éltető része valószínűleg nem volt idősebb hatévesnél, mikor ezek történtek, azért nem emlékeznek arra, hogy kiderült: Orbánék is ugyanakkora rablóbanda, mint az MSZP.

Egy tanulmány kimutatta, hogy az emberek politikai memóriája kb. fél éves. Ez azt jelenti, hogy ennél régebbi dolgokra az emberek vagy nem emlékeznek, vagy csak részletekre. Annyira látom ezt itt beigazolódni... :)

2010. szept. 4. 21:55
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
Te utolsó...,a memóriám nem vsak féléves távlatban tud visszaemlékezni,hanem arra is emlékszem,hogy 1998-2002 között valahogy jobban állt az ország gazdaságikag és nem volt ennyi munkanélküli+meglehetett élni..,mi van ma?Nézz körbe ember!Mit hagytak maguk után a szocik heee?Válaszolj!!!
2010. szept. 4. 22:38
 28/47 anonim ***** válasza:

22:38: bár nem az "utolsó" vagyok, de én azokra az időkre valahogy máshogy emlékszem. Ha olyan jól kormányoztak, akkor miért buktak meg?

És hogy mit hagytak a szocik attól függ, hogy melyik médiából tájékozódsz. Ha a számodra hiteles médiából, akkor káoszt, korruptságot, gazdasági válságot. Ha európai/amerikai tetszőleges médiából, akkor növekvő gazdaságot, javuló tendenciákat, olyan gazdaságot, amely az eu országai közül egyedül tudott az elmúlt időszakban növekedő pályát felmutatni.

2010. szept. 4. 23:59
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó...,én a bőrömön és még velem együtt több millió magyar érzi a bőrén amit a szocik hagytak maguk után,erről ennyit!!Nem hiába szvaztak ennyien a Fideszre és bukott az mszp ekkorát.. Másfelöl meg igen is jobban éltünk 1998-2002 között mint most és az elmúlt 8 évben.
2010. szept. 5. 00:05
 30/47 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is van olyan ismerősöm, aki egyfolytában küldi a "romba döntötték az országot a szocik" című körleveleket, és nettó 350k-t keres :D
2010. szept. 5. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!