Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?
"De ide még egy mondás is jó: Sz@rból nem lehet várat építeni."
Abszolút egyetértek Veled!Ilyen embereknek,akik ácsingóznak a csodára,és ha pár hónap múlva kormányváltás után nem duplázódott meg a fizujuk,már verik az asztalt!Balkáni életszinvonalat és szárazkenyeret nekik!!
"Ki szüntettette meg a devizahitelesek problámáit!
a FIDESZ!"
220 ft körül van a svájci frank, történelmi csúcson. Mégis mivel szüntette meg a devizások problémáit? Azzal, hogy nem lehet devizahitelt felvenni, vagy azzal hogy nem télen lakoltatják ki a fizetésképteleneket, hanem majd tavasszal?
Nem vagyok se szoci, se fideszes, de nem vártam 180 fokos változást pár hónap alatt. Ott kezdődik a baj, hogy még apró intézkedéseket sem látok, hogy jobb lesz majd 2-3 év múlva. Egyedül a hatalomba való bebetonozást látni.
17:27-es ne nevettess! A kilakoltatási moratóriumot csak MEGHOSSZABBÍTOTTÁK. Hogyan oldották meg a devizahitelesek problémáit??? A magas frank árfolyammal és, hogy nem avatkoznak közbe? Lejár, majd a moratórium és mi lesz?
Vagy a médiatörvény az kinek jó??? Csak nem a Fidesznek? Az egy kulcsos SZIJA? Sokan fognak majd koppanni jövőre, mikor kézbe kapják a fizetésüket.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:47
Öcsi,ne károgjál,Orbán már nyilatkozta,hogy ősszel kidolgoznak egy csomagot ami a bajba jutott devizahiteleseket fogja segiteni!Hogy mi lesz az a csomag,tőlem ne kérdezd,de én bizok benne,hogy nem hagyja sz@rban őket!
A választópolgároknak csak kb. 60%-a ment el szavazni. És azoknak is durván "csak" 60%-a szavazott a FIDESZre. (Nem Orbánra.) Azaz még a választópolgároknak is csk kb. 30-40%-a. (Most lusta vagyok kiszámolni.) Vagyis mégcsak nem is a többség. Lehet, hogy az a 40% ha elment volna szavazni, nem a FIDESZ-re szavaz. Sőt! Igen valószínű, hogy nagy részük nem. És akkor még nem beszéltünk az itt oly sokat hangoskodó 14-18 éves korosztájról, akik meg még abban a 40%-ban sincsenek benne.
Az a baj, hogy azok hangoskodnak, akik elégedetlenek. Az a 40%, aki nem ment el szavazni, az a kb. 20-30%, aki elment, de nem a FIDESZre szavazott és azok, akik még nem is szavazhatnak (de ha tehetnék, nem a FIDESZre szavaznának). Akik elégedettek velük, azok hallgatnak.
Mindig mindennel ez van. Aki elégedett, az minek dumáljon? Akik meg nem elégedettek, azok igyekeznek lejáratni a kormányt, hogy (legrosszabb esetben 4 év múlva a választások alkalmával) bukjanak meg, és kerüljön a helyükre egy olyan kormány, akit ők jobbnak tartanak.
De ez mindenhol így van.
"Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenkedőknek mi a bajuk?"
Sok bajuk van. Egy párt se képes arra, hogy mindenkinek az igényeit kielégítse, úgy, ahogy azok szeretnék.
Ha elnézed nekem, most nem sorolok fel mindent.
Kb. ilyen bajaik vannak, hogy a kormány nem oszt pénzt a szegényeknek és nem vesz el a gazdagoktól, ami amúgy tőlük kész politikai öngyilkosság lenne, mert sosem jó ötlet ujjat húzni a gazdagokkal, akiknek minden a kezében van.
"Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? "
Azoknak a száma igen kicsi, akik csalódtak bennük. Azok hőbörögnek, akik nem rájuk szavaztak, és most nem örülnek, hogy mégis ők nyertek. Ha az MSZP nyert volna, akkor most mindenki az MSZP-t rágalmazná, a FIDESZ-szel meg a kutya nem törődne. Ha a Jobbik nyert volna, akkor mindenki a Jobbikot szapulná, és az MSZP meg a FIDESZ majd hogy nem szóba sem kerülne. És így tovább. Így megy ez.
Nekem pl. az a bajom, hogy a csillagot is leígéri az égről, aztán semmit sem tart be belőle. Sok birka meg beveszi a hülyeségeit, mert képtelen felfogni, hogy Magyarországon NEM csak két párt létezik, és ha csalódtak az MSZP-ben (mert az ugyanúgy nem váltotta be az ígéreteit, mint Viktor császár, emellett meg a valaha volt legmélyebb válságba taszították az országot), akkor nem csak a Fideszre lehet szavazni. A Fidesz és Orbán ugyanolyan rablóbanda, mint az MSZP-SZDSZ volt, máris elkezdték a szabad rablást. Tökéletesen látszik a hírekből...
Már 1998-ban is mérhetetlenül köpönyegforgatónak tartottam Orbánt, aki a demagóg szónoklatokon kívül semmire sem képes, csak a zsgbét tömni. Mindig úgy áll, ahogy a szél fúj, és undorítónak tartom, amit csinál. Majdnem húsz éve követem a pályáját, egészen a "Csuhások, térdre, imára"-féle beszólástól addig, amíg koalícióra nem lépett a "csuhásokkal". Szanalmas az egész.
"Szanalmas az egész."
De Te is....,nah az ilyen emberekről beszéltem!De majd ha jobban menne az ország pár év múlva Te is tartanád a koszos markod mi?És mit lopott Orbán eddig,mit hazudott?
Irjál már példákat ne csak dobálózz itt a vádakkal...,csak egy-kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!