Az oltáspártiak miért veszik fel a szurit, hogy ne kelljen visszavenni majd a maszkot újra?
Figyelt kérdés
Külföldi példák alapján teljesen egyértelmű, hogy jönnek még "hullámok".
Szóval az a kérdésem, hogy aki nagyon oltásmániás azt nem zavarja, hogy megbetegedhet és akár meg is halhat?
Az is érdekelne, hogy az immunitás ellenére szívesen veszi vissza bárki újra a maszkot és abban éli majd a mindennapjait?
Végül szeretném megkérdezni, hogy problémát okoz valakinek akit beoltottak és vállalja a sorozatos szurit, hogy akár 4-6 havonta kell majd ismételni kitudja meddig?
2021. nov. 12. 16:19
51/57 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Én is egy vagyok közülük! ;)
2021. nov. 21. 18:29
53/57 anonim válasza:
Annyira szánalmas, amikor valaki csak azért ír ki egy kérdést, hogy a téveszméit hirdethesse...
54/57 A kérdező kommentje:
Te is azt teszed 53-as, hisz válaszolsz! Te oltáspárti vagy, most már mindenki megtudja majd aki veszi a fáradságot és elolvassa a hozzászólásod! Szerintem is szánalmas! Szánakozzunk együtt, jó!? Csak ne egy más ellen, mint a többség.
2021. nov. 29. 23:32
55/57 anonim válasza:
"Csak ne egy más ellen"
Miféle másról beszélsz?
56/57 anonim válasza:
Kérdező, te szimplán hibbant vagy.
57/57 A kérdező kommentje:
Szimplán? Biztos igazad van! Aludj jól! Jól megmondtad nekem :) Nagy felzaklatott! Kösz a kommented!
2021. dec. 11. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!