Az oltáspártiak miért veszik fel a szurit, hogy ne kelljen visszavenni majd a maszkot újra?
Külföldi példák alapján teljesen egyértelmű, hogy jönnek még "hullámok".
Szóval az a kérdésem, hogy aki nagyon oltásmániás azt nem zavarja, hogy megbetegedhet és akár meg is halhat?
Az is érdekelne, hogy az immunitás ellenére szívesen veszi vissza bárki újra a maszkot és abban éli majd a mindennapjait?
Végül szeretném megkérdezni, hogy problémát okoz valakinek akit beoltottak és vállalja a sorozatos szurit, hogy akár 4-6 havonta kell majd ismételni kitudja meddig?
"Gondolom az ántsz-nél dolgozol, ez is igazolja, hogy ti itt miért is vagytok oly aktívak! Nyunyókát üdvözlöm"
Nem, ÁNTSZ már nem létezik, kutató biológusként nehezen dolgoznék ilyen helyen, de az is elég jól minősíti az agyi kapacitásod, hogy Müller Ceciliát nyunyókának hívod, mert az annyira menő :) Ez olyan, mintha Szellő Istvánt szidnád a hírek miatt, vagy Pataki Zitát az időjárás miatt. És csodálkoznak a konteós bírkák, hogy miért nézi mindenki őket degradáltnak
Az oltás csak egy oldat, a kérdés, hogy méreg vagy gyógyszer! A 43 és 45-nek
ez egy csokispuding. Kedves egészségetekre! Repetázzatok is! :)
Kedves kérdező, egy másik kérdéshez írtam ezt a kommentet így lehet nem teljesen lesz fitt a te kérdésedhez, de a lényeg benne van!
Sok könyvet olvastam, ha érdekel! :) Oltás ellenes vagyok!
Tudom, hogy a föld gömbölyű.
Tudom, hogy Farkas Bertalan volt az első Magyar űrhajós.
Tudom, hogy a Chemtrail nem létezik, a repülőgép hajtóműve égeti az üzemanyagot és a meleg égéstermékre lecsapódik a pára a hideg levegőben így láthatóvá válik és sokan azt gondolják, hogy permeteznek minket!
Nem hiszek benne, hogy Chipet oltanak belénk... nem kell senkibe chip.. hiszen ott van mindenki zsebében a nyomkövető (saját telefon folyamatos internet szolgáltatással és GPS-el)
Az 5g-t sem gondolom károsnak!
Viszont az oltással nem tudok kibékülni! Egyszerűen nem működik!
Újra kell oltani 4 havonta mert elveszti a hatását
Alapjáraton nem 100%-os a hatékonysága.
70%-os az átoltottság és mégis hullanak az emberek, holott a számok törvénye alapján kevesebb halottnak kellene lennie az oltott emberek miatt, még úgy is, hogy az oltottak fertőzik az oltatlanokat!
Tudom, hogy mekkora üzlet az oltás, nekem is van WBA és PFE továbbá CVX részvényem, mind a három cég oltással/oltóanyaggal foglalkozik így vagy úgy! Hülye lettem volna kihagyni így, hogy látom az emberek mosolyogva oltják magukat.... Hozzáteszem a CVX és a PFE már 50%-os hasznot hozott!
Szerintem nem az a lényeg, hogy az embereket megmentsék, szerintem az a lényeg, hogy ne kerüljenek az emberek lélegeztető gépre... mert drága és fenntarthatatlan... össze tudja dönteni a gazdaságot! Így jobb opció, ha oltás miatt kap egy strókot és azonnal meghal... vagy tartós beteg lesz és vásárolja majd a gyógyszereket ami után fizeti az áfát!
Az oltást azért sem látom értelmes dolognak mert a vírus mutálódik, minél jobban küzdünk ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!