Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltáspártiak miért veszik...

Az oltáspártiak miért veszik fel a szurit, hogy ne kelljen visszavenni majd a maszkot újra?

Figyelt kérdés

Külföldi példák alapján teljesen egyértelmű, hogy jönnek még "hullámok".

Szóval az a kérdésem, hogy aki nagyon oltásmániás azt nem zavarja, hogy megbetegedhet és akár meg is halhat?

Az is érdekelne, hogy az immunitás ellenére szívesen veszi vissza bárki újra a maszkot és abban éli majd a mindennapjait?

Végül szeretném megkérdezni, hogy problémát okoz valakinek akit beoltottak és vállalja a sorozatos szurit, hogy akár 4-6 havonta kell majd ismételni kitudja meddig?

2021. nov. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
77%

De hallottam, azonban ebből nem következik hogy mostantól ez így fog menni ameddig világ a világ.

Ha vége a járványnak vége ennek is (remelem).

Aztan persze lehet megmarad mint opcionális oltás annak aki igényt tart rá, de a többség, köztük én se tervezem fél

évente- évente oltatni magamat.

Egyébként nem ez lett volna az előző kommentem törzs üzenete, hanem az hogy az oltást biztonságosnak tartom, a fent leírtak miatt.

2021. nov. 14. 12:21
 32/57 A kérdező kommentje:
Az oltás minden csak biztonságosnak éppen aligha mondható! Aki beadatta, mert megtévesztették es még nem betegedett meg vagy igen de rájött, hogy becsapták! Az vállalja fel az arcát és mondja el a környezetében, hogy a még nem oltottak ne essenek ebbe a hibába! A többiekért meg nem tehetünk semmit! Oltották maguk állítólag és büszkék is rá! Remélem lesz világnapjuk! Én mondjuk pont nem fogom megünnepelni de bolondok napja is van, nekik miért ne lehetne? Köszönöm az Ántsz dolgozók és az üdvhadsereg dolgozóinak válaszait is!
2021. nov. 15. 09:06
 33/57 anonim ***** válasza:
42%
Biztos jó lehet ilyen butának lenni, mint amilyen a kérdező is.Egy alternatív valóságban, ahol az oltásellenes gyári munkások az okosok, az orvosok, gyógyszerészek, kutatók, biológusok meg a h.lyék :)
2021. nov. 15. 09:30
 34/57 anonim ***** válasza:
35%
#33 Úgy látszik, valakit kól megkenegetett hájjal az index, 444 és a törzs többi tagja. Érdekes módon én több diplomást ismerek, aki kihagyná. Gondolom azt nem igyekszel ilyen bőszen hangoztatni, hogy az, aki a legnagyobb eséllyel oltott, általában egy diplomás, városi, egyedül élő nő. Pont azok, akik bármi más ártalmas hülyeséget támogatnak. Az oltás csak besavanyodott, kúratlan vénszüzek hisztije.
2021. nov. 15. 09:53
 35/57 anonim ***** válasza:
50%

Biztoy nagyon komptetensek a témában azok a diplomás ismerőseid. A pénzügy, jog, bölcsész stb. szakon rengeteg biológiát tanul az ember :) fura, én biológus vagyok, a legtöbb ismerősöm, munkatársam mind ttik-s volt vagy ÁOK-s, és láss csodát, kivétel nélkül mind beoltatták magukat. Indexet, 444-et pont az oltásellenes gyökereket szoktak olvasni, gondolom te is abban a tévhitben élsz, hogy ez egy kísérleti oltás, mind meghalunk tőle, ilyen trutyit nem engetsz magadba stb. stb :)

Hát igen, mikor a h.lye okoskodik kedves 33-aa

2021. nov. 15. 10:01
 36/57 A kérdező kommentje:
Kedves 35- ös én Informatikus vagyok a párom jogász és nem oltattunk! Nem is tervezzük képzeld! Ez nem iskolázottság kérdése, hanem józan paraszti ész kérdése! Az egészségügyben a testvérem kompetens gyógyszerészként de pont múlthéten szűnt meg az állása, mert nem kérte a kötelezően önkéntes oltást! Majd talál máshol munkát te meg beállsz helyette biológus úr vagy hölgy, nézd el nem látom a neved! Amúgy milyen biológus vagy? Vagy gimibe nyomod? Biosztanár? Amúgy egy orvos simán leigazolja a kollégának, hogy oltott vagy csak városi legenda? Kitudja!
2021. nov. 15. 10:14
 37/57 anonim ***** válasza:
43%
Mikrobiológus vagyok. Informatikusként és jogászként akkor nagyon kompetens vagy a témában, ja nem. Nem csoda, hogy megszűnt a munkaviszonya, sajnos hígulna szakma, szerencsére az ismertetettségi körömben nincs olyan, aki puskázással jutott diplomához, így tudja, hogy az oltás nem kísérleti, nem ártalmas, kevesebb mellékhatása van, mint egy átlagos fejfájás csillapítónak és meg sorolhatnám. A józan paraszti észt jól írod, sajnos az oltáselleneseknek a józan hiányzik belőle
2021. nov. 15. 10:59
 38/57 A kérdező kommentje:
Vagy csak te vagy elfogult! Ez a ki a szakértő játék csak a te vélt igazságodat hivatott alátámasztani! A valósághoz csekély köze van! A tekintélynek pedig nem kell ész érv, hisz ott a demagógia! Lásd például az orvosi tekintélyt, ha szembe mész a hivatalos narratívával kiközösítenek! Pária leszel! Vagy rád száll a kamara! Én érvekkel jövök te általánosításokkal, csúsztatásokkal! Nem puskázva diplomáztak! Puskázva? Hol? Az államvizsgán, ahol megkell védened a szakdolgozatod és vizsgabizottság előtt beszélsz? Nem tudom milyen puskára gondolsz de a covid vakcinát max tavaly taníthatták neked de akkor nagyon friss diplomás lehetsz! Megbocsáss de neked már nem válaszolok, hiszen érvekre érdemben nem csak mellébeszélve reagálsz! Azért köszi a véleményed! :)
2021. nov. 15. 12:55
 39/57 A kérdező kommentje:
Ja! Most olvastam vissza a húgomnak gyógyszerész a végzettsége nem jogász (az a párom) és nem puskázott! Meg a kollégái sem az adott kórházban, kb 60 ember! Gondolom magadból indultál ki! De mindegy is majd te helyreállítod a kompetens kollégáiddal az egészségügy renoméját! Gondolom az ántsz-nél dolgozol, ez is igazolja, hogy ti itt miért is vagytok oly aktívak! Nyunyókát üdvözlöm! Remélem idén is sokat röhöghetünk rajta!
2021. nov. 15. 13:02
 40/57 anonim válasza:
65%

Kedves kérdező!

Amit ön ír az a konspirációs teóriák tökéletes példája.

Mindenféle alap nélküli álhír.

Ha az ön párja jogász, és én orvosként elkezdenék neki meggyőződéssel beszélni valami butaságot amit a minap olvastam a neten, vagy pár ismerősöm mondta, nyilván kinevetne.

Megprobálhatná bizonyítani hogy butaságot beszélek, de nem hinném el, patt helyzet.

Ez a szituáció zajlik itt is.

Ön mond valamit, aminek mi akik a témával foglalkozunk tudjuk hogy nincs alapja, a vakcina biztonságos és nincs összeseküvés meg háttérhatalom, ön nem hiszi el mert pár diplomás ismerőse (más szakterületekről ezt mondta).

Úgylátom nincs mit tenni.

Egy megoldás van, ha akkor hiszi ha látja, beiratkozik egy orvosi vagy gyógyszerészeti egyetemre, elvégez ott 5-6 évet, majd az ott kapott szemlélettel visszatekint arra amit ma mondott és belátja hogy butaság.

Amennyiben ezt nem szeretné, és sejtem hogy nem, kérem hogyjen nekünk.

Én is hinni fogok a feleségénk jogi ügyekben, mert ő ahhoz ért, én meg ahhoz nem, viszont tudok betegeket gyógyítani, és tudom hogy alaptalan a félelme és a vádaskodása.

2021. nov. 15. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!